Terug naar evenementen

Tender Update 26 oktober 2021

Tender Update 26 oktober 2021
Evenementen

Aanmelden kan via het aanmeldformulier onderaan de pagina.

Binnen TRIP Advocaten Notarissen houden wij ons dagelijks en intensief bezig met het aanbestedingsrecht in de breedste zin van het woord. Vele onderwerpen passeren daarbij de revue en de ontwikkelingen volgen elkaar in hoog tempo op.

Onze advocaten praten u bij over die ontwikkelingen en bieden daarbij vanuit hun ervaringen graag praktische handvatten aan.

In navolging op de succesvolle reeks uit 2019 en 2020 en natuurlijk de sessies van eerder dit jaar, organiseren wij ook nu weer een gratis interactief webinar van één uur voor de aanbestedende diensten.

Tijdens de aanstaande editie zal advocaat Theunis Dankert stilstaan bij de verkoop van grond in relatie tot het Helmut Müller-arrest en de schaarse private rechten-leer.

Wanneer leidt verkoop van grond tot een ‘overeenkomst onder bezwarende titel’ als bedoeld in de Aanbestedingswet 2012? Daarnaast wordt in oktober 2021 het arrest verwacht van de Hoge Raad in de gemeente Montferland-zaak. Hierin zal de HR mogelijk duidelijkheid verschaffen over of en zo ja, in welke gevallen, de mededingingsnorm zoals die is ontwikkeld in het leerstuk van ‘schaarse publieke rechten’ ook geldt voor (private) verkoop van (schaarse) grond.

Agenda

15.00 – 16.00 uurInteractieve Tender Update
16.00 – 16.30 uur Vragen

Aanmelden kan via onderstaand formulier. U ontvangt van ons een uitnodiging met daarin een link voor deelname en eventuele nieuwsberichten gerelateerd aan dit webinar.

Bericht delen op linkedin

Meer weten? Neem contact op met een van onze specialisten.

Gerelateerde nieuwsberichten

Al het nieuws

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Mis niets meer en meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Velden met een * zijn verplicht

Ik geef toestemming dat TRIP Advocaten Notarissen mijn e-mailadres gebruikt voor het toesturen van de nieuwsbrief. U kunt meer lezen in ons Privacy en cookiesbeleid.

Terug naar evenementen
Contact image

Contact

Als grootste juridische adviespraktijk van Noord-Nederland staan wij centraal bij onze cliënten Wij werken in de provincies Groningen, Friesland en Drenthe (en ver daarbuiten) vanuit onze kantoren in Groningen, Leeuwarden en Assen.

Lees meer