Terug naar evenementen

Tender Update 28 september 2021

Tender Update 28 september 2021
Evenementen

Aanmelden kan via het aanmeldformulier onderaan de pagina.

Binnen TRIP Advocaten Notarissen houden wij ons dagelijks en intensief bezig met het aanbestedingsrecht in de breedste zin van het woord. Vele onderwerpen passeren daarbij de revue en de ontwikkelingen volgen elkaar in hoog tempo op. 

Onze advocaten praten u bij over die ontwikkelingen en bieden daarbij vanuit hun ervaringen graag praktische handvatten aan.

In navolging op de succesvolle reeks uit 2019 en 2020 en natuurlijk de beide sessies van eerder dit jaar, organiseren wij ook nu weer een gratis interactief webinar van één uur voor de aanbestedende diensten.

Tijdens de aanstaande Tender Update zullen wij stilstaan bij de actualiteiten binnen het aanbestedingsrecht (varia). Aan de hand van de Europese en nationale rechtspraak, adviezen van de Commissie van Aanbestedingsexperts en overige ontwikkelingen komen diverse actualiteiten aan bod. 

Agenda

15.00 – 15.15 uurInloggen & geluidstest
15.15 – 16.15 uurInteractieve Tender Update
16.15 – 16.30 uur Vragen

Aanmelden kan via onderstaand formulier. U ontvangt van ons een uitnodiging met daarin een link voor deelname en eventuele nieuwsberichten gerelateerd aan dit webinar.

Aanmelden Tender Update 28 september 2021

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Heeft u vragen over deze Tender Update, neem dan gerust contact op met een van de sprekers of mail naar info@trip.nl.

Bericht delen op linkedin

Gerelateerde nieuwsberichten

Al het nieuws

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Mis niets meer en meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Velden met een * zijn verplicht

Ik geef toestemming dat TRIP Advocaten Notarissen mijn e-mailadres gebruikt voor het toesturen van de nieuwsbrief. U kunt meer lezen in ons Privacy en cookiesbeleid.

Terug naar evenementen
Contact image

Contact

Als grootste juridische adviespraktijk van Noord-Nederland staan wij centraal bij onze cliënten Wij werken in de provincies Groningen, Friesland en Drenthe (en ver daarbuiten) vanuit onze kantoren in Groningen, Leeuwarden en Assen.

Lees meer