Terug naar evenementen

Tender Update 18 mei

Tender Update 18 mei
Evenementen

In de laatste Tender Update over actualiteiten in het aanbestedingsrecht hebben wij het vergrootglas gelegd op voorgenomen wijzigingen in de regelgeving, actuele rechtspraak en recent behandelde klachten door de Commissie van Aanbestedingsexperts. Op het gebied van regelgeving kan gedacht worden aan de versteviging van de positie van het klachtenloket, de mogelijk opschortende werking van een klacht en aankomende wijzigingen in de Gids Proportionaliteit. In het kader van de behandeling van rechtspraak en adviezen hebben we stilgestaan bij onderwerpen als herstel van gebreken, rechtsverwerking, motivering en nog veel meer.

Tender Update 18 mei

In onze volgende Tender Update op 18 mei a.s. gaan we in op combinatievorming, onderaanneming en beroep op derden. Mogen zwaardere eisen gesteld worden aan combinaties? Hoe verhouden combinaties zich tot de mededingingsregels? Kunnen er grenzen worden gesteld aan het inzetten van onderaannemers? Wat is een zelf-eis en zijn die toegestaan? Mag na inschrijving of na gunning van onderaannemer/derde worden gewisseld? Moet een derde waarop een beroep is gedaan ook daadwerkelijk worden ingezet? Deze en andere onderwerpen komen aan de orde. Bij zijn? Dat kan! Geef u dan op via onderstaand aanmeldformulier.

Agenda

15:00 – 15:15 Inloggen & Geluidstest
15:15 – 16:15 Tender Update
16:15 – 16:30 Napraten

Heeft u vragen over deze Tender Update, neem dan gerust contact op met een van de sprekers of mail naar info@triplaw.nl.

Bericht delen op linkedin

Gerelateerde nieuwsberichten

Al het nieuws

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Mis niets meer en meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Velden met een * zijn verplicht

Ik geef toestemming dat TRIP Advocaten Notarissen mijn e-mailadres gebruikt voor het toesturen van de nieuwsbrief. U kunt meer lezen in ons Privacy en cookiesbeleid.

Terug naar evenementen
Contact image

Contact

Als grootste juridische adviespraktijk van Noord-Nederland staan wij centraal bij onze cliënten Wij werken in de provincies Groningen, Friesland en Drenthe (en ver daarbuiten) vanuit onze kantoren in Groningen, Leeuwarden en Assen.

Lees meer