Contact

U wordt terecht of onterecht beschuldigd van fraude of een ander delict. Dan komt er heel wat op u af. Gespecialiseerde bijstand is dan noodzakelijk.

Onderzoeken door toezichthouders, zoals AFM, DNB, FIOD, NVWA en ACM, komen steeds vaker voor. Mag er zomaar beslag worden gelegd op uw bezittingen? Wat zijn de gevolgen voor uw bedrijf of werk in de toekomst? TRIP Advocaten Notarissen staat voor u klaar met deskundig advies. 

Uw rechten en belangen

Voorlopige hechtenis of een inval door de FIOD. Het zijn geen zaken die u snel zult vergeten. Onze advocaten staan u gedurende het gehele strafproces bij: vanaf de opsporingsfase door politie en justitie tot en met de zitting bij de rechter. U kunt vertrouwen op onze kennis van het economisch strafrecht voor ondernemingen en particulieren. Denk hierbij aan milieustrafrecht, fiscaal strafrecht, strafrechtelijke handhaving van Arboregels en faillissementsfraude. Wij weten welke rechten u of uw onderneming als verdachte heeft en verliezen uw belangen niet uit het oog. Samen met u gaan we op zoek naar de beste uitkomst en staan we u ook op dat gebied met raad en daad bij.

Thuis in strafrecht

Ons team van juristen helpt u graag met praktisch en helder advies over: 

Zeker van advies waar u verder mee komt

Hulp nodig bij een van bovenstaande vraagstukken? Of op zoek naar ander juridisch advies op het gebied van strafrecht? Neem dan gerust contact op met een van de experts van TRIP Advocaten Notarissen. We bespreken uw vraagstuk en de juiste aanpak. Zo weten wij welke specialisten bij u passen en weet u waar u aan toe bent. Samen bereiken we het beste resultaat.

Meer weten? Neem contact op met een van onze specialisten.

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Actueel

Meer actualiteiten over Strafrecht

Branches

Onze specialisten binnen deze expertise hebben ervaring in de volgende branches:

Overzicht van alle expertises