Contact
mr. F.M. (Femke) Westra

mr. F.M. (Femke) Westra

Advocaat

Groningen

Femke is gespecialiseerd in het arbeidsrecht en het ambtenarenrecht. Procederen is een belangrijk onderdeel van haar werk. Ze is bovendien sparringpartner en vraagbaak voor werkgevers, leidinggevenden en p&o/hrm-medewerkers over alle voorkomende kwesties omtrent personeel. Denk hierbij aan vragen over ontslag, disfunctioneren, reorganisaties, arbeidsvoorwaarden, de cao en geschillen met de ondernemingsraad. 

Tot haar cliëntenkring behoren overheden en (middel)grote organisaties, zoals onder andere zorginstellingen, onderwijsinstellingen en sociale werkbedrijven. Ook staat ze regelmatig aan de ‘andere kant’ en begeleidt zij werknemers, in het bijzonder statutair bestuurders, in conflicten met hun werkgever. Femke is gedreven, betrokken en direct. Cliënten weten wat ze aan haar hebben. Femke vindt goed persoonlijk contact met haar cliënten erg belangrijk. Niet alleen omdat dit leidt tot een plezierige samenwerking, maar ook omdat het zorgt voor de beste resultaten.

Jaar van beëdiging

2013

Expertises

Arbeidsrecht & Pensioen

Branches

Onderwijs

Overheid

Zorg

Opleidingen

Nederlands Recht Rijksuniversiteit Groningen

Grotius Academie Specialisatieopleiding Arbeidsrecht

Nevenactiviteit

Lid van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN)

Lid van Martini Business

Lid van Ronald McDonald Business Breakfast Club Groningen

Talen

Nederlands & Engels

Actueel

Meer actualiteiten van mr. F.M. (Femke) Westra

Waar Femke u mee kan helpen:

Expertises

Arbeidsrecht & Pensioen

Een verstoorde relatie is moeilijk te herstellen en heeft impact op zowel de werkgever als de werknemer. Daarom willen we zulke problemen oplossen én voorkomen.

Branches

Onderwijs

Hoe geeft u vorm aan ‘een leven lang leren’ in een speelveld vol uitdagingen, zoals digitalisering, lerarentekorten en prestatienormen?

Overheid

In de overheidspraktijk is het recht meer dan ‘wie heeft er gelijk?’ Wij staan naast u, vullen uw kennis aan en trekken samen met u op.

Zorg

Wij nemen de juridische aspecten voor onze rekening, zodat u zich kunt richten op het bieden van toegankelijke en kwalitatief goede zorg.