Contact
mr. L.L. (Laura) de Geus

mr. L.L. (Laura) de Geus

Advocaat

Groningen

Laura is gespecialiseerd in het arbeidsrecht. Ze staat haar cliënten bij in disfunctioneringstrajecten, reorganisaties, ontslagzaken en onderhandelingen over het einde van het dienstverband. Daarnaast houdt Laura zich bezig met advisering over en begeleiding in het opstellen van contracten, bedrijfsreglementen en algemene voorwaarden. Ze is sparringpartner in allerhande arbeidsrechtzaken. 

Laura werkt sinds 2020 bij TRIP Advocaten Notarissen. Ze treedt voornamelijk op voor kleine en (middel-)grote ondernemers, maar staat ook werknemers bij. Laura is een advocaat met een sterk analytisch vermogen en is creatief in het bedenken van oplossingen. Ze is eerlijk, toegankelijk en persoonlijk betrokken. Laura gaat tot het uiterste voor haar cliënten.

Jaar van beëdiging

2017

Expertises

Arbeidsrecht & Pensioen

Branches

ICT & Technologie

Onderwijs

Transport & Logistiek

Zorg

Opleidingen

Nederlands Recht Rijksuniversiteit Groningen

Nevenactiviteit

Lid van de Jongeren Commerciële Club Groningen

Talen

Nederlands & Engels

Actueel

Meer actualiteiten van mr. L.L. (Laura) de Geus

Waar Laura u mee kan helpen:

Expertises

Arbeidsrecht & Pensioen

Een verstoorde relatie is moeilijk te herstellen en heeft impact op zowel de werkgever als de werknemer. Daarom willen we zulke problemen oplossen én voorkomen.

Branches

ICT & Technologie

Nieuwe technologieën maken ons leven makkelijker, maar stellen ons ook voor de nodige juridische uitdagingen. U staat er niet alleen voor.

Onderwijs

Hoe geeft u vorm aan ‘een leven lang leren’ in een speelveld vol uitdagingen, zoals digitalisering, lerarentekorten en prestatienormen?

Transport & Logistiek

Snelheid is een bepalende factor in uw werkveld. Ons team kan juridische kwesties soepel oplossen, zodat u verder kunt met uw werk.

Zorg

Wij nemen de juridische aspecten voor onze rekening, zodat u zich kunt richten op het bieden van toegankelijke en kwalitatief goede zorg.