Contact
mr. L. (Linda) van der Heide

mr. L. (Linda) van der Heide

Kandidaat-notaris

Groningen

Kandidaat-notaris Linda maakt deel uit van de sectie vastgoed. Ze is gespecialiseerd in de juridische aspecten van projectontwikkeling. Ze begeleidt en adviseert projectontwikkelaars, aannemers en gemeenten bij de totstandkoming en uitvoering van juridische contracten en notariële akten die te maken hebben met projectontwikkeling in de meest ruime zin. 

Linda vertaalt vastgoedvraagstukken in concrete oplossingen, praktisch waar mogelijk en juridisch waar nodig. Ze is een bevlogen en enthousiaste kandidaat-notaris met een sterk verbindend vermogen. Ze werkt nauw samen met de cliënt en verdiept zich grondig in de situatie en alle betrokken belangen. Linda heeft een nuchtere persoonlijkheid en een grote affiniteit met de regio. Ze hecht waarde aan een vlotte en bondige communicatie.

Expertises

Vastgoed & Civiel bouwrecht

Branches

Bouw & Vastgoed

Opleidingen

Notarieel Recht Rijksuniversiteit Groningen

Beroepsopleiding Notariaat

Waar Linda u mee kan helpen:

Expertises

Vastgoed & Civiel bouwrecht

Als geen ander kennen onze juristen de weg in de wereld van (bedrijfsmatig) vastgoed. Ons team helpt met integrale juridische oplossingen.

Branches

Bouw & Vastgoed

Ons team van specialisten helpt u met gericht advies over alle rechtsgebieden waarmee u te maken krijgt. Dat werkt goed en geeft rust.