mr. A.S. (Arnoud) van Wijk

mr. A.S. (Arnoud) van Wijk

Juridisch medewerker

Leeuwarden

Arnoud is gespecialiseerd in het ondernemingsrecht. Zijn dagelijkse werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het adviseren over uiteenlopende civiele zaken, waaronder ondernemingsrecht, verbintenissenrecht en (commerciële) contractenrecht.

Arnoud heeft stage gelopen bij TRIP, is daarna werkzaam geweest als werkstudent en wordt begin 2022 beëdigd als advocaat. Voor zijn master Nederlands recht, met specialisatie ondernemingsrecht, behaalde Arnoud naast zijn bachelor Nederlands recht ook zijn bachelor Bedrijfskunde. Hierdoor heeft hij een brede kennis en kent hij de verschillende facetten van het bedrijfsleven. Hij is gedreven, gedisciplineerd en gaat gestructureerd te werk. Zijn werkzaamheden verricht hij altijd in het belang van zijn cliënt en gaat daarbij voor het hoogst haalbare resultaat.

Jaar van beëdiging

2022

Expertises

Bedrijfsadvisering, herstructureringen en insolventie

Ondernemingsrecht

Branches

Transport & Logistiek

Zakelijke dienstverlening

Opleidingen

Nederlands Recht Universiteit Groningen

Talen

Nederlands & Engels

Waar Arnoud u mee kan helpen:

Expertises

Bedrijfsadvisering, herstructureringen en insolventie

Komt uw bedrijf ineens in de problemen? Juist bij financieel zwaar weer vergroot tijdig ingrijpen uw kansen op een positieve afloop.

Ondernemingsrecht

Soms komt u als bestuurder of ondernemer kwesties tegen die u nog niet eerder bij de hand heeft gehad. Dan is het fijn om te kunnen sparren.

Branches

Transport & Logistiek

Snelheid is een bepalende factor in uw werkveld. Ons team kan juridische kwesties soepel oplossen, zodat u verder kunt met uw werk.

Zakelijke dienstverlening

Compliance en het beheersen van juridische bedrijfsrisico’s zijn essentieel, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.