mr. L.M.E. (Laura) Vanghillewe

mr. L.M.E. (Laura) Vanghillewe

Juridisch medewerker

Groningen

Laura is gespecialiseerd in het ondernemingsrecht, het intellectueel eigendomsrecht en de algemene civielrechtelijke praktijk. Ze bijt zich met veel enthousiasme in zaken vast en kijkt met een frisse blik naar de mogelijkheden, waarbij ze niet schuwt te zeggen waar het op staat.

Tezamen met de cliënt komt Laura tot een weloverwogen strategie, waarbij de belangen van de cliënt voorop staan. Uit het opbouwen van een relatie en het persoonlijk contact met de cliënt, haalt Laura veel energie.

Jaar van beëdiging

2022

Expertises

Ondernemingsrecht

Intellectueel eigendomsrecht

Branches

ICT & Technologie

Zakelijke dienstverlening

Opleidingen

International Business Law Universiteit Leiden

Nederlands Recht Rijksuniversiteit Groningen

Talen

Nederland & Engels

Waar Laura u mee kan helpen:

Expertises

Ondernemingsrecht

Soms komt u als bestuurder of ondernemer kwesties tegen die u nog niet eerder bij de hand heeft gehad. Dan is het fijn om te kunnen sparren.

Intellectueel eigendomsrecht

Ons team kan u precies vertellen waar de wettelijke grenzen liggen, wanneer deze grenzen zijn overschreden én wat u hieraan kunt doen.

Branches

ICT & Technologie

Nieuwe technologieën maken ons leven makkelijker, maar stellen ons ook voor de nodige juridische uitdagingen. U staat er niet alleen voor.

Zakelijke dienstverlening

Compliance en het beheersen van juridische bedrijfsrisico’s zijn essentieel, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.