mr. V. (Vincent) de Jong

mr. V. (Vincent) de Jong

kandidaat-notaris

Groningen

Vincent richt zich op notarieel ondernemingsrecht en familierecht. In de familierechtpraktijk adviseert hij bij vragen over nalatenschappen, (levens)testamenten en partnerschap. In het ondernemingsrecht houdt hij zich bezig met de algemene praktijk en de UBO-registratie.

Vincent vindt het belangrijk om betrokken te zijn bij zijn cliënten. Hij is zeer toegankelijk en wil graag sparren over juridische vraagstukken. Duidelijke communicatie staat bij hem hoog in het vaandel. Hij vindt dat de cliënt gedurende het gehele proces moet kunnen vertrouwen op een juiste afronding en houdt daarom altijd het belang van de cliënt in het oog.

Expertises

Ondernemingsrecht

Familierecht

Erfrecht & Estate planning

Branches

Zakelijke dienstverlening

Opleidingen

Notarieel Recht Rijksuniversiteit Groningen

Talen

Nederlands & Engels

Waar Vincent u mee kan helpen:

Expertises

Ondernemingsrecht

Soms komt u als bestuurder of ondernemer kwesties tegen die u nog niet eerder bij de hand heeft gehad. Dan is het fijn om te kunnen sparren over het ondernemingsrecht.

Familierecht

Veranderingen in uw leven zijn emotioneel. Het is soms lastig om recht te doen aan alle gevoelens en tegelijkertijd goede afspraken te maken. Onze specialisten in familierecht helpen u hierbij.

Erfrecht & Estate planning

U kunt bij ons terecht voor alle juridische vraagstukken die te maken hebben met het erfrecht & estate planning, nu of in de toekomst.

Branches

Zakelijke dienstverlening

Compliance en het beheersen van juridische bedrijfsrisico’s zijn essentieel, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.