Contact
N. Oolderink

N. Oolderink

Juridisch medewerker

Leeuwarden

Nicky is gespecialiseerd in het vastgoed- en bouwrecht. Ze adviseert in uiteenlopende zaken op het gebied van onteigening, planschade en bouwrecht. Overheden, ontwikkelaars en bouwbedrijven zijn veelal haar opdrachtgevers. In februari 2022 vindt haar beëdiging tot advocaat plaats.

Nicky is betrokken bij haar cliënten. Ze is enthousiast, zorgvuldig en houdt het beoogde doel voor ogen. Nicky houdt van uitdagingen op juridisch vlak en zal tot het uiterste gaan om haar cliënten zo goed mogelijk te kunnen bedienen. Nicky: ’’ik breng graag alle oplossingen en mogelijkheden helder in kaart, zodat cliënten weloverwogen keuzes kunnen maken op basis van duidelijke adviezen. Ik werk niet alleen voor, maar ook samen met een client’’.

Jaar van beëdiging

2022

Expertises

Vastgoed & Civiel bouwrecht

Branches

Agri & Food

Overheid

Bouw & Vastgoed

Opleidingen

Nederlands Recht Rijksuniversiteit Groningen

Talen

Nederlands & Engels

Waar Nicky u mee kan helpen:

Expertises

Vastgoed & Civiel bouwrecht

Als geen ander kennen onze juristen de weg in de wereld van (bedrijfsmatig) vastgoed. Ons team helpt met integrale juridische oplossingen.

Branches

Agri & Food

De juridische vragen waar uw sector mee te maken heeft zijn veelomvattend. Bouw met ons met een goed gevoel aan de toekomst van uw bedrijf.

Overheid

In de overheidspraktijk is het recht meer dan ‘wie heeft er gelijk?’ Wij staan naast u, vullen uw kennis aan en trekken samen met u op.

Bouw & Vastgoed

Ons team van specialisten helpt u met gericht advies over alle rechtsgebieden waarmee u te maken krijgt. Dat werkt goed en geeft rust.