mr. S. (Saskia) Bangma

mr. S. (Saskia) Bangma

Advocaat

Groningen

Saskia is gespecialiseerd in huur-, bouw-, en verbintenissenrecht. Ze begeleidt en adviseert bij huurkwesties, bouwgeschillen, burenrechtelijke geschillen en andere vastgoedgerelateerde vraagstukken. Daarnaast stelt zij contracten op en voert de onderhandelingen daarover. Tot haar clientèle behoren zowel commerciële vastgoedbedrijven als particulieren. Ook adviseert zij woningcorporaties en overheden in vastgoedgerelateerde kwesties. 

Saskia is een sociaal betrokken, resultaatgerichte advocaat met een sterk analytisch vermogen. Ze verdiept zich in alle dimensies van een zaak. Saskia hecht eraan om haar cliënten van een deskundig en weloverwogen advies te voorzien waarmee de cliënt een duidelijk beeld krijgt van de mogelijkheden en risico’s. Cliënten waarderen haar oprechte persoonlijke betrokkenheid. Saskia: “Het geeft mij veel voldoening, als ik door mijn expertise mijn cliënten kan voorzien van een oplossing waarmee ze verder kunnen.” 

Jaar van beëdiging

2019

Expertises

Huurrecht

Vastgoed & Civiel bouwrecht

Branches

Bouw & Vastgoed

Woningcorporaties

Opleidingen

Nederlands Recht Rijksuniversiteit Groningen

Nevenactiviteit

Lid van Jong Onroerend Goed Groningen

Talen

Nederlands, Engels & Fries

Actueel

Meer actualiteiten van mr. S. (Saskia) Bangma

Waar Saskia u mee kan helpen:

Expertises

Huurrecht

Zowel huurders als verhuurders hebben rechten én plichten. Helaas is de wetgeving niet altijd even helder. Wij helpen u bij juridische vragen.

Vastgoed & Civiel bouwrecht

Als geen ander kennen onze juristen de weg in de wereld van (bedrijfsmatig) vastgoed. Ons team helpt met integrale juridische oplossingen.

Branches

Bouw & Vastgoed

Ons team van specialisten helpt u met gericht advies over alle rechtsgebieden waarmee u te maken krijgt. Dat werkt goed en geeft rust.

Woningcorporaties

Zoveel vernieuwing en tegelijkertijd de dagelijkse praktijk rond de verhuur van uw woningen: wij zijn ervaren met beide kanten van uw werk.