Contact
mr. S. (Simon) Lautenbag

mr. S. (Simon) Lautenbag

Advocaat

Leeuwarden

Simon is gespecialiseerd in het aanbestedingsrecht. Hij adviseert aan en procedeert voor (semi-)overheden en ondernemingen over alles dat met aanbestedingsrecht en de daaruit voortvloeiende overeenkomsten te maken heeft en in het verlengde daarvan ligt. 

Zo begeleidt Simon onder meer aanbestedende diensten bij de vraag of moet worden aanbesteed of dat kan worden samengewerkt met een andere (semi-)overheid of onderneming. Ook assisteert hij bij het opzetten en doorlopen van (complexe) aanbestedingsprocedures. Ondernemingen kunnen bij hem terecht voor hulp bij het doorlopen van een aanbestedingsprocedure en het opkomen voor of tegen het resultaat van de aanbesteding.

Jaar van beëdiging

2015

Expertises

Aanbestedingsrecht, mededingingrecht & staatssteun

Branches

Onderwijs

Overheid

Zorg

Opleidingen

Fiscaal Recht Rijksuniversiteit Groningen

Grotius Specialisatieopleiding Europees & Nederlands Aanbestedingsrecht (cum laude)

Nevenactiviteit

Lid van de Nederlandse Vereniging voor Aanbestedingsrecht

Co-auteur Sdu Commentaar Aanbestedingsrecht

Talen

Nederlands, Engels & Fries

Actueel

Meer actualiteiten van mr. S. (Simon) Lautenbag

Waar Simon u mee kan helpen:

Expertises

Aanbestedingsrecht, mededingingrecht & staatssteun

Natuurlijk wilt u de regels volgen en boetes voorkomen. Maar het is niet altijd even duidelijk of een afspraak wel of niet tegen de regels is.

Branches

Onderwijs

Hoe geeft u vorm aan ‘een leven lang leren’ in een speelveld vol uitdagingen, zoals digitalisering, lerarentekorten en prestatienormen?

Overheid

In de overheidspraktijk is het recht meer dan ‘wie heeft er gelijk?’ Wij staan naast u, vullen uw kennis aan en trekken samen met u op.

Zorg

Wij nemen de juridische aspecten voor onze rekening, zodat u zich kunt richten op het bieden van toegankelijke en kwalitatief goede zorg.