Contact
mr. T.F. (Tom) Hemmes

mr. T.F. (Tom) Hemmes

Advocaat

Assen

Tom werkt op de ondernemingsrechtpraktijk. Hij adviseert en procedeert over uiteenlopende civielrechtelijke kwesties, maar is in het bijzonder geïnteresseerd in het enquêterecht. Tom is een gedreven en kritische advocaat met een pragmatische en gestructureerde aanpak. Hij is creatief en gedreven om geschillen te voorkomen en waar nodig op te lossen.

Tom studeerde aan de Rijksuniversiteit Groningen. Tijdens zijn master ondernemingsrecht deed hij onderzoek naar de onmiddellijke voorziening in het enquêterecht bij de Ondernemingskamer van het Gerechtshof Amsterdam. Daarnaast was Tom actief als bestuurder bij het Studentgenootschap voor Onderneming en Recht en heeft hij praktijkervaring opgedaan bij diverse advocatenkantoren en de rechterlijke macht, voordat hij bij TRIP Advocaten Notarissen startte.

Jaar van beëdiging

2020

Expertises

Bedrijfsadvisering, herstructureringen en insolventie

Internationaal ondernemen

Ondernemingsrecht

Branches

Zakelijke dienstverlening

Opleidingen

Nederlands Recht Rijksuniversiteit

Talen

Nederlands & Engels

Waar Tom u mee kan helpen:

Expertises

Bedrijfsadvisering, herstructureringen en insolventie

Komt uw bedrijf ineens in de problemen? Juist bij financieel zwaar weer vergroot tijdig ingrijpen uw kansen op een positieve afloop.

Internationaal ondernemen

Met welke regels moet u over de grens rekening houden? Hoe kunt u uw recht halen bij een conflict met een buitenlandse leverancier?

Ondernemingsrecht

Soms komt u als bestuurder of ondernemer kwesties tegen die u nog niet eerder bij de hand heeft gehad. Dan is het fijn om te kunnen sparren.

Branches

Zakelijke dienstverlening

Compliance en het beheersen van juridische bedrijfsrisico’s zijn essentieel, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.