mr. U. (Unique) Pellekaan

mr. U. (Unique) Pellekaan

Advocaat

Groningen

De expertise van Unique is bestuursrecht, waarbinnen ze gespecialiseerd is in het omgevingsrecht. Ze adviseert verschillende overheden op het gebied van ruimtelijke ordening, milieurecht en handhaving. Maar ook met algemene bestuursrechtelijke vraagstukken kunt u bij haar terecht.

Unique kan juridische problemen snel analyseren en is als advocaat veelzijdig. Naast de gebruikelijke advieswerkzaamheden en het voeren van procedures heeft zij er ook veel plezier in om cliënten te helpen om hun interne (juridische) procedures te verbeteren. Zo heeft Unique bijvoorbeeld op locatie een juridische afdeling van een overheidsinstantie geholpen om de bezwaarschriftprocedure te optimaliseren. Ze deelt graag haar kennis en geeft met plezier workshops en presentaties.

Jaar van beëdiging

2016

Expertises

Bestuursrecht

Branches

Overheid

Agri & Food

Opleidingen

Nederlands Recht Rijksuniversiteit Groningen

Publicaties

Overtreding milieuwetgeving bij failliete inrichting. ABRvS 26-02-2020, ECLI:NL:RVS:2020:598, m.nt. U Pellekaan & K.J. de Graaf, M en R 2020/37.

Talen

Nederlands & Engels

Actueel

Meer actualiteiten van mr. U. (Unique) Pellekaan

Waar Unique u mee kan helpen:

Expertises

Bestuursrecht

U doet uw best om met iedereen rekening te houden. Het algemeen belang is hierbij leidend. Dat zorgt soms voor lastige kwesties.

Branches

Overheid

In de overheidspraktijk is het recht meer dan ‘wie heeft er gelijk?’ Wij staan naast u, vullen uw kennis aan en trekken samen met u op.

Agri & Food

De juridische vragen waar uw sector mee te maken heeft zijn veelomvattend. Bouw met ons met een goed gevoel aan de toekomst van uw bedrijf.