mr. W. (Wessel) de Weijer

mr. W. (Wessel) de Weijer

Advocaat

Groningen

Wessel is gespecialiseerd in het ondernemingsrecht. Hij adviseert ondernemers over alle juridische facetten die bij het ondernemen komen kijken. Hij begeleidt bedrijfsovernames en participaties, adviseert bij het opstellen van commerciële contracten en staat ondernemers bij in procedures. 

Wessel is sinds 2019 werkzaam als advocaat bij TRIP Advocaten Notarissen. Hij is altijd op zoek naar de praktische oplossing. Met een scherp oog voor de vele belangen en stakeholders binnen een onderneming, is hij altijd gericht op een passende oplossing waarmee de onderneming verder kan.

Jaar van beëdiging

2019

Expertises

Bedrijfsadvisering, herstructureringen en insolventie

Fusies & Overnames

Internationaal ondernemen

Ondernemingsrecht

Branches

Zakelijke dienstverlening

Industrie

Opleidingen

Nederlands Recht Rijksuniversiteit Groningen

Publicaties

Verevenen bij planologisch voordeel: veel makkelijker dan het lijkt!

Nevenactiviteit

Bestuurslid van de jonge balie Noord-Nederland (pleitcommissaris)

Secretaris Rotaract Groningen

Talen

Nederlands & Engels

Waar Wessel u mee kan helpen:

Expertises

Bedrijfsadvisering, herstructureringen en insolventie

Komt uw bedrijf ineens in de problemen? Juist bij financieel zwaar weer vergroot tijdig ingrijpen uw kansen op een positieve afloop.

Fusies & Overnames

Bij fusies en overnames komen een hoop rechtsgebieden samen. Onze specialisten weten welke details u echt niet over het hoofd mag zien.

Internationaal ondernemen

Met welke regels moet u over de grens rekening houden? Hoe kunt u uw recht halen bij een conflict met een buitenlandse leverancier?

Ondernemingsrecht

Soms komt u als bestuurder of ondernemer kwesties tegen die u nog niet eerder bij de hand heeft gehad. Dan is het fijn om te kunnen sparren.

Branches

Zakelijke dienstverlening

Compliance en het beheersen van juridische bedrijfsrisico’s zijn essentieel, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Industrie

Ons brancheteam weet welke juridische uitdagingen u tegenkomt. Alles wordt goed geregeld en u houdt tijd over om te ondernemen.