Terug naar evenementen

Symposium Waardering Zorgmedewerkers

Symposium Waardering Zorgmedewerkers
Evenementen

Aanmelden kan via het aanmeldformulier onderaan de pagina.

TRIP Advocaten Notarissen en deZorganisatie organiseren op donderdag 25 november a.s. in Borg Nienoord in Leek  een symposium voor HR-managers, HR-adviseurs en andere geïnteresseerden binnen zorg & welzijn met als hoofdthema het waarderen van medewerkers.

Onder meer de arbeidsmarkt maakt dat afgeweken wordt van de indelingsadviezen die het functiewaarderingssysteem geeft. Wat voor effecten heeft dit? Welke risico’s zijn hieraan verbonden? Mag het juridisch eigenlijk wel? En helpt het om medewerkers op die manier binnen te halen en te behouden? Zijn er andere manieren op medewerkers te behouden?

We zullen ervaringen met elkaar delen, de juridische kaders toelichten en andere invalshoeken belichten. Wij zijn blij dat we elkaar weer live kunnen treffen: we ruimen daarom ook graag tijd in om bij te praten onder het genot van een hapje en een drankje.

Je bent van harte welkom op dit symposium. Je kunt je tot uiterlijk 11 november a.s. aanmelden via onderstaande button. Natuurlijk zijn ook je collega’s van harte welkom. Er is beperkt plek, dus meld je snel aan. Aan dit symposium zijn geen kosten verbonden.

Update:

U hebt ingetwijfeld afgelopen vrijdagavond de persconferentie gevolgd. Daarin zijn opnieuw corona beperkende maatregelen afgekondigd. En hoewel het inhoudelijke deel van het symposium formeel volgens de RIVM-regels door zou mogen gaan, hebben wij als organisatie toch gemeend het symposium naar een later tijdstip te moeten verplaatsen. Het voelt niet goed om u als zorgorganisatie uit te nodigen, terwijl we juist samen de druk op de zorg willen verlichten. 

Daarom hebben we besloten om het symposium “Hoe waarderen we medewerkers binnen de zorg?” op donderdag 25 november a.s. te verplaatsen naar begin 2022. U ontvangt te zijner tijd van ons opnieuw een uitnodiging. 

Aanmelden Symposium Waardering Zorgmedewerkers 25 november 2021

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij verwerken uw persoonsgegevens conform het privacybeleid van TRIP Advocaten Notarissen. Heeft u vragen over dit symposium, neem dan gerust contact op met een van de sprekers of mail naar info@trip.nl.

Bericht delen op linkedin

Meer weten? Neem contact op met een van onze specialisten.

Gerelateerde nieuwsberichten

Al het nieuws

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Mis niets meer en meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Velden met een * zijn verplicht

Ik geef toestemming dat TRIP Advocaten Notarissen mijn e-mailadres gebruikt voor het toesturen van de nieuwsbrief. U kunt meer lezen in ons Privacy en cookiesbeleid.

Terug naar evenementen
Contact image

Contact

Als grootste juridische adviespraktijk van Noord-Nederland staan wij centraal bij onze cliënten Wij werken in de provincies Groningen, Friesland en Drenthe (en ver daarbuiten) vanuit onze kantoren in Groningen, Leeuwarden en Assen.

Lees meer