Terug naar homepage

Werken bij TRIP Advocaten Notarissen

Werken bij TRIP Advocaten Notarissen

Werken bij TRIP betekent werken bij de marktleider van Noord-Nederland. We zijn een dynamisch kantoor waar persoonlijk contact voorop staat. Uiteraard met onze cliënten, maar zeker ook met onze collega’s. Collega’s die elkaar inspireren bij het oplossen van complexe vraagstukken.

Onze professionals hebben verschillende achtergronden, maar ook ten minste één overeenkomst: passie voor hun vak. Het zijn betrokken mensen die hun verantwoordelijkheid nemen en onze cliënten proactief van dienst zijn. Werken bij TRIP betekent óók werken bij een kantoor dat bewezen heeft juridische diensten van topniveau te leveren. Dat blijkt telkens opnieuw uit onafhankelijk onderzoek van diverse bureaus. Kom jij ons versterken? Bekijk hieronder alle openstaande vacatures of stuur een open sollicitatie naar Joris Bonjer via j.bonjer@trip.nl.

Werken bij TRIP

Benieuwd naar de verschillende cases waar je bij TRIP mee aan de slag kan? Bekijk dan de andere video’s rondom de cases voor Overheid, Fusies & Overnames en Duurzaamheid & Energie.

Waarom kiezen voor TRIP? Op ons kantoor staat samenwerking voorop; de samenwerking tussen collega’s van je eigen werkgebied, maar ook met collega’s van de andere secties en afdelingen.

Meer informatie voor juristen

Een studentstage is een prachtige manier om te ontdekken of het vak van advocaat of kandidaat-notaris daadwerkelijk iets voor je is en welk rechtsgebied of welke praktijk je het beste ligt.

Meer informatie voor studenten

De medewerkers van business support zijn onmisbaar in de professionele ondersteuning van onze advocaten en notarissen. Samen zorgen zij voor een excellente dienstverlening aan onze cliënten.

Meer over business support

Als grootste juridische adviespraktijk van Noord-Nederland staan we midden tussen onze cliënten. We werken in de provincies Groningen, Friesland en Drenthe vanuit onze kantoren in Groningen, Leeuwarden en Assen.

Meer over TRIP Advocaten Notarissen

Contact

Als grootste juridische adviespraktijk van Noord-Nederland staan we midden tussen onze cliënten. We werken in de provincies Groningen, Friesland en Drenthe (en ver daarbuiten) vanuit onze kantoren in Groningen, Leeuwarden en Assen.