Terug
HomeActueelDrie nieuwe vennoten voor TRIP Advocaten Notarissen

Drie nieuwe vennoten voor TRIP Advocaten Notarissen

11 januari 2018
|
Nieuws

Per 1 januari 2018 heeft TRIP Advocaten Notarissen mrs. Elmer van der Kamp, Jochem Frons en Wybe Mollema tot vennoot benoemd.

Elmer van der Kamp houdt zich bezig met civiel vastgoed, (complexe) vastgoedtransacties, zakelijke rechten (erfpacht, opstal en erfdienstbaarheden) en huurrecht. Hij heeft ook ruime ervaring op het gebied van het overheidsprivaatrecht en bijzondere wetgeving. Naast commerciële partijen staat hij vele overheden en (semi-)publieke instellingen bij. Elmer van der Kamp is redactielid van Jurisprudentie in Nederland (JIN), redactiemedewerker van het Tijdschrift voor Huurrecht (WR) en mede-auteur van Sdu Commentaar Burgerlijk Procesrecht.

Jochem Frons is gespecialiseerd in arbeidsrecht en pensioenrecht. Hij staat in deze vakgebieden voornamelijk werkgevers bij, waaronder tal van zorginstellingen, onderwijsinstellingen en overheden. Ook treedt hij op voor raden van toezicht, directeuren en managers. Jochem Frons is bestuurslid van de Vereniging Noordelijke Advocaten Arbeidsrecht (VNAA), lid van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN) en lid van de netwerkorganisatie Jong Management.

Wybe Mollema is gespecialiseerd in ondernemingsrecht, insolventierecht en contractenrecht en treedt op als curator in faillissementen. Wybe Mollema staat ondernemingen en diverse banken bij en heeft een niche ontwikkeld in de kinderopvang. Wybe Mollema is een van de drijvende krachten achter de Verkiezing Friese Onderneming van het Jaar en is lid van diverse commerciële netwerken, zo ook bij de betaald voetbalorganisaties in Friesland (SC Cambuur en sc Heerenveen). Het sporten zelf laat hij overigens aan zijn fietsende broer Bauke over.

Met de toetreding van deze drie vennoten versterkt TRIP haar rol als juridische dienstverlener voor ondernemingen, onderwijs, zorg en de overheid.

Bericht delen op linkedin

Gerelateerde nieuwsberichten

Al het nieuws

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Mis niets meer en meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Velden met een * zijn verplicht

Ik geef toestemming dat TRIP Advocaten Notarissen mijn e-mailadres gebruikt voor het toesturen van de nieuwsbrief. U kunt meer lezen in ons Privacy en cookiesbeleid.

Terug naar nieuws
Contact image

Contact

Als grootste juridische adviespraktijk van Noord-Nederland staan wij centraal bij onze cliënten Wij werken in de provincies Groningen, Friesland en Drenthe (en ver daarbuiten) vanuit onze kantoren in Groningen, Leeuwarden en Assen.

Lees meer