Op zoek naar een advocaat of notaris in Assen?

Bent u op zoek naar een advocaat of notaris in Assen? Op ons kantoor in Assen staan de specialisten van TRIP Advocaten Notarissen voor u klaar om u te helpen met gedegen juridisch advies. Vanuit ons kantoor aan de rand van Assen helpen onze juridisch experts u met gedegen rechtsadvies binnen een breed scala aan branches en expertises.

Soms volstaat een kort, gratis telefonisch advies van een advocaat of van onze (kandidaat-) notarissen in Assen. Of u ons nu als overheid, bedrijf, non-profit organisatie of als particulier nodig hebt: een advocaat van TRIP Advocaten Notarissen gaat altijd voor het hoogst haalbare en beschikt over alle relevante juridische expertises.

Ons kantoor in Assen is te vinden aan de westkant van de stad, op steenworp afstand van de snelweg A28, afrit 33 Assen-West/Smilde/Norg. Wilt u graag een afspraak maken met een advocaat of jurist? Of wilt u ons eerst telefonisch een kwestie voorleggen? Neem gerust contact met ons op. Onze juristen, advocaat of notaris, staan in Assen voor u klaar.

Contactgegevens TRIP Advocaten Notarissen Assen

Adres: Zoom 2, 9405 PS Assen
Postadres: Postbus 300, 9400 AH Assen
Telefoon: 0592 39 33 33
Fax: 0592 39 33 00 (advocatuur)
Fax: 0592 39 33 99 (notariaat)
E-mail: info@trip.nl