Bent u op zoek naar een advocaat of notaris in Assen?

Bent u op zoek naar een advocaat of notaris in Drenthe? Op ons kantoor in Assen staan de specialisten van TRIP Advocaten Notarissen voor u klaar om u te helpen met gedegen juridisch advies. Vanuit ons kantoor aan de rand van Assen helpen onze juridisch experts u met gedegen rechtsadvies binnen een breed scala aan branches en expertises. Zo helpen onze specialisten in Assen u bij vraagstukken over onder andere: arbeidsrecht, bouw & vastgoed, fusies & overnames, huurrecht, ondernemingsrecht en strafrecht.

Soms volstaat een kort telefonisch advies van een advocaat of van onze (kandidaat-) notarissen in Assen. Of u ons nu als overheid, bedrijf, non-profit organisatie of als particulier nodig hebt: een advocaat van TRIP Advocaten Notarissen gaat altijd voor het hoogst haalbare en beschikt over alle relevante juridische expertises.

Notaris of advocaat in Assen

Ons kantoor in Assen is te vinden aan de westkant van de stad, op steenworp afstand van de snelweg A28, afrit 33 Assen-West/Smilde/Norg. Wilt u graag een afspraak maken met een advocaat of jurist? Of wilt u ons eerst telefonisch een kwestie voorleggen? Neem gerust contact met ons op. Onze juristen, advocaat of notaris, staan in Assen voor u klaar.

Pragmatische aanpak

Onze dienstverlening is gebouwd op onze pragmatische aanpak. Bij ons geen lange theoretische beschouwingen, maar praktische adviezen waar u direct mee aan de slag kunt. Realistische adviezen bovendien, uiteraard op basis van gedegen dossierkennis en analytisch inzicht. Onze cliënten waarderen onze diplomatieke stijl. Hoewel we met plezier de strijd voor u aangaan, vermijden we waar het kan lange en kostbare procedures. Partijen moeten na een geschil immers dikwijls nog lang met elkaar verder.

Persoonlijke en duurzame werkrelatie

Onze toegevoegde waarde zit niet in de muren van ons kantoor, maar in de juridisch specialisten die zich aan ons verbonden hebben. De individuele kwaliteiten en ervaring van uw advocaat of notaris zijn bepalend voor het gezamenlijk succes. Daarbij staat het onderhouden van een betekenisvolle, persoonlijke en duurzame werkrelatie met onze cliënten voorop. We hechten aan een informele werkcultuur waarbinnen iedereen zichzelf kan ontplooien. Daarnaast stimuleren we maatschappelijke betrokkenheid, bijvoorbeeld met het beschikbaar stellen van tijd en geld.

Contactgegevens TRIP Advocaten Notarissen Assen

Adres: Zoom 2, 9405 PS Assen

Postadres: Postbus 300, 9400 AH Assen

Telefoon: 0592 39 33 33

Fax: 0592 39 33 00 (advocatuur)

Fax: 0592 39 33 99 (notariaat)

E-mail: info@trip.nl

Neem contact op met TRIP via bovenstaande contactgegevens of laat hieronder een bericht achter via het contactformulier. Heeft u een vraag over een juridische procedure of heeft u een advocaat of notaris nodig? Alle notarissen en advocaten van TRIP staan voor u klaar met gedegen advies.

Voor een advocaat of notaris in Drenthe bent u bij TRIP aan het juiste adres.

Contactformulier

Velden met * zijn vereist

Met het versturen van dit bericht gaat u akkoord met onze privacyverklaring.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.