Terug
HomeExpertisesBedrijfsadvisering, herstructurering en insolventie
Bedrijfsadvisering, herstructurering en insolventie
Bedrijfsadvisering, herstructurering en insolventie

Bedrijfsadvisering, herstructurering en insolventie

Komt uw bedrijf ineens in de problemen? Juist bij financieel zwaar weer vergroot tijdig ingrijpen en goede bedrijfsadvisering uw kansen op een positieve afloop en het voorkomen van insolventie.

Bedrijf herstructureren?

Een onverstandige investering, onrust in de markt of een belangrijke afnemer die weigert te betalen… er zijn allerlei situaties waardoor uw bedrijf ineens in de problemen kan komen. U maakt zich terecht zorgen. Wacht niet te lang af. Juist bij financieel zwaar weer vergroot tijdig ingrijpen uw kansen op een positieve afloop. Een advocaat van TRIP Advocaten Notarissen staat voor u klaar met deskundig advies.

Insolventierecht advocaat

Bedrijfsadvisering, herstructureringen en eventuele insolventie zijn belangrijke aspecten van het zakenleven. De advocaten van ons advocatenkantoor zijn wij gespecialiseerd in bedrijfsadviseringen, herstructureringen en insolventie. Zo kunnen wij u helpen bij het nemen van cruciale beslissingen voor uw bedrijf. Ons team van ervaren specialisten heeft jarenlange ervaring in het adviseren van cliënten bij bedrijfsadviseringen en herstructureringen van bedrijven van verschillende groottes en branches.

Wij bieden onze cliënten een brede waaier aan diensten, van strategische bedrijfsadvies tot financiële analyse, van juridische ondersteuning tot fiscale advisering. Onze specialisten werken nauw samen met experts in andere gerelateerde juridische gebieden, zoals arbeidsrecht, ondernemingsrecht en fusies en overnames. Zo zorgen wij ervoor dat onze cliënten de juiste ondersteuning krijgen.

Ons team is gespecialiseerd in herstructureringen, en kunnen cliënten helpen bij de implementatie van een herstructureringstrategie, zowel binnen als buiten een faillissementsprocedure. Wij helpen cliënten bij het identificeren van problemen, het ontwikkelen van oplossingen en het implementeren van de juiste strategieën.

Onze cliënten kunnen rekenen op een snelle, efficiënte en discrete service, die is afgestemd op hun specifieke situatie. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

Uw bedrijf in zwaar weer

We beginnen met het in kaart brengen van uw situatie. Wat is er nog mogelijk en wat niet? Onze advocaten worden regelmatig als curator of bewindvoerder in surseance van betaling benoemd. We zijn daardoor uitstekend op de hoogte van het faillissementsrecht. Bijvoorbeeld wat te doen bij faillissementen en bestaande overeenkomsten. Als u wilt, onderhandelen wij voor u met banken, schuldenaren, schuldeisers, aandeelhouders, de Belastingdienst en overige betrokkenen. Maar we beloven u niet het onmogelijke. Is het beter om uw onderneming te staken of een doorstart te maken? Ook dan kunt u rekenen op onze begeleiding. Samen werken we toe naar rust en overzicht.

Advocaten thuis in bedrijfsadvisering, herstructureringen en insolventie

Ons team van juristen helpt u graag met praktisch en helder advies over: 

In samenvatting, bedrijfsadvisering en herstructureringen zijn belangrijke aspecten van het zakenleven waarmee bedrijven hun belangen kunnen beschermen en hun groei kunnen bevorderen. Ons kantoor is gespecialiseerd in bedrijfsadvisering en herstructureringen en kan cliënten helpen bij het nemen van cruciale beslissingen voor hun bedrijf. Onze ervaren team van specialisten heeft jarenlange ervaring en kennis van de verschillende juridische gebieden die relevant zijn voor bedrijfsadvisering en herstructureringen. Wij bieden cliënten een snelle, efficiënte en discrete service, die afgestemd is op hun specifieke situatie. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken

Herstructurering advies van een advocaat in Groningen, Leeuwarden of Assen

Bent u op zoek naar een insolventie advocaat of hulp bij de herstructurering van een onderneming? Als marktleider in Noord-Nederland helpen onze advocaten vele cliënten. Mede door deze ruime ervaring en kennis bent u bij TRIP aan het juiste adres.

Heeft u hulp nodig bij een van bovenstaande vraagstukken? Of bent u op zoek naar ander juridisch advies op het gebied van uw bedrijf, herstructureren of insolventie? Neem vrijblijvend contact op met een van de insolventierecht advocaten van TRIP Advocaten Notarissen in Groningen, Leeuwarden of Assen via onderstaand contactformulier.

We bespreken uw vraagstuk en de juiste aanpak. Zo weten wij welke specialisten bij u passen en weet u waar u aan toe bent. Samen bereiken we het beste resultaat.

Contactformulier

Velden met * zijn vereist

Met het versturen van dit bericht gaat u akkoord met onze privacyverklaring.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer weten? Neem contact op met een van onze specialisten.

Maak kennis met het team

mr. W. (Wybe) Mollema
mr. E. (Erik) Eshuis
mr. S.A. (Simone) Frugte-van Dijk
B. (Bianca) Kuiper
mr. G. (Gilian) Renkema
K. (Kars) Schuiling
L. (Lars) van Maanen

Actueel

Meer actualiteiten over Bedrijfsadvisering, herstructurering en insolventie

Branches

Onze specialisten binnen deze expertise hebben ervaring in de volgende branches:

Overzicht van alle expertises