mr. A. (Ale) van der Wielen

mr. A. (Ale) van der Wielen

advocaat (aspirant-partner)

Leeuwarden

Ale is een ervaren advocaat op het gebied van het insolventierecht en ondernemingsrecht. Zijn ondernemingsrechtpraktijk bestaat voor een groot deel uit het adviseren en begeleiden van ondernemers met een focus op overnames. Daarnaast is hij voor diverse cliënten de juridische sparringpartner voor duurzame energieprojecten.

Als een gedreven teamspeler met een uitstekende vakkennis en een scherp analytisch vermogen zet Ale zich in voor zijn cliënten. Hij is een oplossingsgerichte advocaat, die niet alleen oog heeft voor het juridische kader, maar voor het hele speelveld. Daarbij put Ale zowel uit zijn ervaring als advocaat als uit zijn ervaringen als voormalig bedrijfsjurist.

Jaar van beëdiging

2010

Expertises

Bedrijfsadvisering, herstructurering en insolventie

Fusies & Overnames

Internationaal ondernemen

Ondernemingsrecht

Branches

Zakelijke dienstverlening

Duurzaamheid & Energie

Industrie

Opleidingen

Nederlands Recht Rijksuniversiteit Groningen

Grotius Academie Specialisatieopleiding Vennootschaps- en Ondernemingsrecht

Nevenactiviteit

BIZZ Cooking Friesland

Jongeren Commerciële Club Groningen

Noordgang

Ondernemerssociëteit sc Heerenveen

Verkiezing Friese Onderneming van het Jaar (werkgroep)

VNO-NCW

Ronde Tafel 121 Noordenveld

Lid van M & A Noord-Nederland

Talen

Nederlands & Engels

Actueel

Meer actualiteiten van mr. A. (Ale) van der Wielen

Waar Ale u mee kan helpen:

Expertises

Bedrijfsadvisering, herstructurering en insolventie

Komt uw bedrijf ineens in de problemen? Juist bij financieel zwaar weer vergroot tijdig ingrijpen en goede bedrijfsadvisering uw kansen op een positieve afloop en het voorkomen van insolventie.

Fusies & Overnames

Bij fusies en overnames komen een hoop rechtsgebieden samen. Onze specialisten weten welke details u echt niet over het hoofd mag zien.

Internationaal ondernemen

Met welke regels moet u over rekening houden bij internationaal ondernemen? Hoe kunt u uw recht halen bij een conflict met een buitenlandse leverancier?

Ondernemingsrecht

Soms komt u als bestuurder of ondernemer kwesties tegen die u nog niet eerder bij de hand heeft gehad. Dan is het fijn om te kunnen sparren over het ondernemingsrecht.

Branches

Zakelijke dienstverlening

Compliance en het beheersen van juridische bedrijfsrisico’s zijn essentieel, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Duurzaamheid & Energie

We volgen de ontwikkelingen op de voet en denken met u mee over juridische kwesties en oplossingen in duurzame energieprojecten. Onze advocaten en notarissen gespecialiseerd in duurzaamheid en energie helpen u graag verder.

Industrie

Ons brancheteam weet welke juridische uitdagingen u tegenkomt. Alles wordt goed geregeld en u houdt tijd over om te ondernemen.