Zoekt u een advocaat of notaris van TRIP Advocaten Notarissen Leeuwarden, de grootste stad van Friesland? Wij helpen u met gedegen rechtskundig advies en weten de juridische weg in uiteenlopende branches en sectoren. U vindt onze juristen in Friesland aan de Wiardaplantage in het westelijk deel van de stad Leeuwarden.

Advocaat Leeuwarden

Heeft u een advocaat of notaris nodig als particulier, overheid, bedrijf of non-profit organisatie? Wij staan in Leeuwarden voor u klaar en zijn eenvoudig te bereiken via de Drachtsterweg. Heeft u een advocaat in Friesland nodig voor rechtskundige ondersteuning? Of wilt u graag een notaris in Leeuwarden inschakelen? Zelfs als u al geholpen bent met een kort, gratis (telefonisch) advies kunt u gerust contact met ons opnemen.

Onze dienstverlening is gebouwd op onze pragmatische aanpak. Bij ons geen lange theoretische beschouwingen, maar praktische adviezen waar u direct mee aan de slag kunt. Realistische adviezen bovendien, uiteraard op basis van gedegen dossierkennis en analytisch inzicht. Onze cliënten waarderen onze diplomatieke stijl. Hoewel we met plezier de strijd voor u aangaan, vermijden we waar het kan lange en kostbare procedures. Partijen moeten na een geschil immers dikwijls nog lang met elkaar verder.

Onze toegevoegde waarde zit niet in de muren van ons kantoor, maar in de juridisch specialisten die zich aan ons verbonden hebben. De individuele kwaliteiten en ervaring van uw advocaat of notaris zijn bepalend voor het gezamenlijk succes. Daarbij staat het onderhouden van een betekenisvolle, persoonlijke en duurzame werkrelatie met onze cliënten voorop. We hechten aan een informele werkcultuur waarbinnen iedereen zichzelf kan ontplooien. Daarnaast stimuleren we maatschappelijke betrokkenheid, bijvoorbeeld met het beschikbaar stellen van tijd en geld.

Contactgegevens TRIP Advocaten Notarissen Leeuwarden

Adres: Wiardaplantage 9, 8939 AA Leeuwarden
Postadres: Postbus 17, 8900 AA Leeuwarden
Telefoon: 058 234 73 47
Fax: 058 212 60 29 (advocatuur)
Fax: 058 213 11 77 (notariaat)
E-mail: info@trip.nl