Contact
mr. Th. (Theunis) Dankert

mr. Th. (Theunis) Dankert

Advocaat (partner)

Leeuwarden

Theunis is gespecialiseerd in (Europees) aanbestedingsrecht, staatssteun en mededingingsrecht. Daarnaast heeft hij bijzondere interesse in de Grond-, Weg- en Waterbouw (RAW-systematiek, bouwteam of UAV-GC). 

De wereld van aanbestedingsrecht, staatsteun en mededingingsrecht is een wirwar aan regels: een wereld waar Theunis de weg kent. Hij staat zowel overheden als ondernemingen bij. Hij voert een afwisselende praktijk die bestaat uit een combinatie van procederen, adviseren en begeleiden op verschillende terreinen. Theunis is betrokken, creatief en benaderbaar.

Jaar van beëdiging

2000

Expertises

Aanbestedingsrecht, mededingingrecht & staatssteun

Vastgoed & Civiel bouwrecht

Branches

Bouw & Vastgoed

Duurzaamheid & Energie

Onderwijs

Overheid

Zorg

Opleidingen

Nederlands Recht Rijksuniversiteit Groningen

Nevenactiviteit

Lid van de Nederlandse Vereniging voor Aanbestedingsrecht

Lid van de Vereniging voor Mededingingsrecht

Lid van Bouwrecht-Net

Lid van 40+ Ronde Tafel 53

Co-auteur Sdu Commentaar Aanbestedingsrecht

Secretaris-fiscaal van het Regtsgeleerd Leesgezelschap 'Themis' 1809

Lid van Koninklijke Zeilvereniging "Oostergo"

Talen

Nederlands & Fries

Actueel

Meer actualiteiten van mr. Th. (Theunis) Dankert

Waar Theunis u mee kan helpen:

Expertises

Aanbestedingsrecht, mededingingrecht & staatssteun

Natuurlijk wilt u de regels volgen en boetes voorkomen. Maar het is niet altijd even duidelijk of een afspraak wel of niet tegen de regels is.

Vastgoed & Civiel bouwrecht

Als geen ander kennen onze juristen de weg in de wereld van (bedrijfsmatig) vastgoed. Ons team helpt met integrale juridische oplossingen.

Branches

Bouw & Vastgoed

Ons team van specialisten helpt u met gericht advies over alle rechtsgebieden waarmee u te maken krijgt. Dat werkt goed en geeft rust.

Duurzaamheid & Energie

We volgen de ontwikkelingen op de voet en denken met u mee over juridische kwesties en oplossingen in duurzame energieprojecten.

Onderwijs

Hoe geeft u vorm aan ‘een leven lang leren’ in een speelveld vol uitdagingen, zoals digitalisering, lerarentekorten en prestatienormen?

Overheid

In de overheidspraktijk is het recht meer dan ‘wie heeft er gelijk?’ Wij staan naast u, vullen uw kennis aan en trekken samen met u op.

Zorg

Wij nemen de juridische aspecten voor onze rekening, zodat u zich kunt richten op het bieden van toegankelijke en kwalitatief goede zorg.