Terug
HomeBranchesBouw & Vastgoed
Bouw & Vastgoed
Bouw & Vastgoed

Advocaat of notaris voor de bouw

Ons team van advocaten en notarissen is gespecialiseerd in bouw & vastgoed en helpt u met gericht advies over alle rechtsgebieden waarmee u te maken krijgt. Dat werkt goed en geeft rust.

De woningnood is hoog in Nederland. De komende jaren zullen er misschien wel een half miljoen woningen bijgebouwd moeten worden. Tegelijkertijd wordt er van uw sector verwacht dat u in een rap tempo verduurzaamt. En dat met een tekort aan goed opgeleid personeel. In zo’n complexe combinatie van factoren wilt u dat het recht met u meewerkt in plaats van u tegenwerkt. De advocaten bouw & vastgoed van TRIP Advocaten Notarissen staan voor u klaar met deskundig advies.

Bundeling van kennis bouw & vastgoed

In uw sector krijgt u te maken met een breed palet aan rechtsgebieden, van aannemingsovereenkomsten tot energieprojecten en van huurrecht tot bestuursrecht. Daarom hebben wij onze kennis van de bouw- en vastgoedbranche gebundeld in een gespecialiseerd team. Dit team helpt u met gericht advies over alle rechtsgebieden waarmee u te maken krijgt. Dat werkt goed en geeft rust. Onze advocaten en notarissen werken voor aannemers, projectontwikkelaars, beleggers, woningcorporaties, makelaars, de zorg, het onderwijs en de overheid.

Ons advocatenkantoor heeft ruime ervaring op het gebied van bouwrecht en vastgoedrecht. Wij adviseren en procederen voor aannemers, projectontwikkelaars, vastgoedeigenaren, huurders en gemeenten. Bouwrecht omvat alle juridische kwesties die betrekking hebben op het bouwproces, zoals aanbestedingsrecht, bouwcontracten, bouwvergunningen en bouwgeschillen. Vastgoedrecht omvat alle juridische aspecten van onroerend goed, zoals koop- en huurovereenkomsten, erfpacht, appartementsrechten en geschillen over eigendom. Wij hebben een grondige kennis van deze rechtsgebieden en kunnen u bijstaan in alle fasen van uw project. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met een van onze bouwrecht advocaten of vastgoedrecht advocaten.

Advocaten en notarissen thuis in vastgoed en de bouw

Onze advocaten en notarissen hebben uitgebreide kennis van vastgoedrecht en bouwrecht. Ons team van juristen helpt u graag met praktisch en helder advies over onder andere:

Bouwgeschillen advocaat Leeuwarden, Groningen en Assen

Heeft u hulp nodig bij een van bovenstaande vraagstukken van een advocaat gespecialiseerd in bouwrecht en vastgoed? Of bent u op zoek naar ander juridisch advies op het gebied van bouw en vastgoed? Neem dan gerust contact op met een van de branche-experts van TRIP Advocaten Notarissen. Onze advocaten gespecialiseerd in het bouwrecht helpen u graag verder.

Met onze kantoren in Groningen, Leeuwarden en Assen kan u met uw juridische vragen altijd bij een bouwrecht advocaat in de buurt terecht. We bespreken uw vraagstuk en de juiste aanpak. Zo weten wij welke specialisten bij u passen en weet u waar u aan toe bent. Samen bereiken we het beste resultaat.

Stuur via onderstaand contactformulier vrijblijvend uw vraag in. Een bouw advocaat of advocaat vastgoed zal zo spoedig mogelijk reageren op uw bericht. Het team met bouwrecht en vastgoedrecht specialisten van TRIP Advocaten Notarissen staat voor u klaar!

Contactformulier

Velden met * zijn vereist

Met het versturen van dit bericht gaat u akkoord met onze privacyverklaring.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer weten? Neem contact op met een van onze specialisten.

Maak kennis met het team

mr. A.J. (Arie) Mes

Actueel

Meer actualiteiten over Bouw & Vastgoed

Expertises

Onze specialisten binnen deze branche hebben ervaring in de volgende expertises:

Overzicht van alle branches