Terug
HomeExpertisesArbeidsrecht en pensioen
Arbeidsrecht en pensioen
Arbeidsrecht en pensioen

Advocaat arbeidsrecht

Een verstoorde arbeidsrelatie is moeilijk te herstellen en heeft impact op werkgever en werknemer. Daarom willen we zulke problemen op het gebied van arbeidsrecht oplossen én voorkomen.

Arbeidsrecht en pensioen

Niemand heeft baat bij problemen in de arbeidsrelatie. Daarom willen we dergelijke problemen niet alleen oplossen, maar vooral voorkomen. Bent u op zoek naar een advocaat die u bijstaat met juridisch advies op het gebied van arbeidsrecht? Werkgevers en overheden, maar ook individuele werknemers, ambtenaren en ondernemingsraden: de juristen van TRIP staan voor u klaar met deskundig advies over arbeidsrecht en pensioen.

Arbeidsrecht is een belangrijk onderdeel van het recht waarmee werknemers en werkgevers hun verplichtingen en rechten regelen. Het regelt de verhoudingen tussen werkgevers en werknemers en zorgt ervoor dat er een rechtvaardige balans is tussen de belangen van beide partijen. Bij ons advocatenkantoor zijn wij gespecialiseerd in arbeidsrecht en kunnen wij u helpen bij het oplossen van arbeidsgeschillen. Of het nu gaat om ontslagprocedures, arbeidsovereenkomsten, arbeidsvoorwaarden, discriminatie, grensoverschrijdend gedrag of andere arbeidsrechtelijke kwesties, wij staan u graag bij om uw belangen te behartigen. Wij hebben jarenlange ervaring en kennis van arbeidsrecht en zijn in staat om snel en efficiënt oplossingen te bieden voor uw arbeidsrechtelijke problemen. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

Van arbeidsovereenkomsten tot concurrentiebeding

Van het opstellen en beoordelen van arbeidsovereenkomsten tot loonvorderingen, relatie- en concurrentiebedingen en ontslagzaken: onze advocaten verdiepen zich in alle voorkomende vraagstukken in het arbeidsrecht. We zijn betrokken bij ziekte- en re-integratietrajecten, conflicten en onvoldoende functionerende medewerkers. Ook hebben we ruime ervaring met juridische advisering en begeleiding bij reorganisaties. We kunnen u bovendien bijstaan bij arbeidsrechtelijke vraagstukken in verschillende branches waaronder het bijzonder en openbaar onderwijs, overheden, zorginstellingen, of een van de andere branches onderaan deze pagina.

Advocaat gespecialiseerd in arbeidsrecht

Onze juridische specialisten helpen u graag met praktisch en helder advies over: 

Zoekt u juridisch advies over pensioen van een advocaat?

  • Het (eenzijdig) wijzigen van een pensioenregeling
  • De nakoming van het pensioenreglement
  • Het opstellen en beoordelen van pensioen gerelateerde stukken (onder andere startbrieven, het pensioenreglement, etc.)
  • Verplichte deelneming in een bedrijfstakpensioenfonds en het eventueel verkrijgen van vrijstelling daarvan
  • Fiscale problemen rond pensioen
  • Vervroeging en uitstel van de pensioendatum
  • Problemen rondom indexatie
  • Het pensioen van de DGA

Arbeidsrecht advocaat Groningen, Leeuwarden en Assen

Bent u als werkgever op zoek naar een arbeidsrecht advocaat in Noord-Nederland? Met kantoren in Groningen, Leeuwarden en Assen is er altijd een gespecialiseerde arbeidsrecht advocaat bij u in de buurt. Heeft u juridische hulp nodig of zoekt u juridisch advies op het gebied van arbeidsrecht of pensioen? Neem dan gerust vrijblijvend contact op onze specialisten. Zij zijn gespecialiseerd in het arbeidsrecht en helpen u graag verder met de juiste informatie.

Bent u op zoek naar een ontslagrecht advocaat, heeft u hulp nodig bij het opstellen van arbeidsovereenkomsten of wilt u voor een ander arbeidsrechtelijk vraagstuk een advocaat inschakelen? Onze specialisten houden zich dagelijks bezig met onderwerpen zoals het concurrentiebeding, de transitievergoeding, het studiekostenbeding, of andere uitdagingen zoals de laatste maatregelen voor de arbeidsmarkt.

Stel via onderstaand contactformulier vrijblijvend uw vraag. Onze advocaten gespecialiseerd in arbeidsrecht helpen u dan graag verder. In de meeste gevallen krijgt u dezelfde dag nog een reactie van een jurist arbeidsrecht. We bespreken uw vraagstuk en bespreken we onze aanpak. Zo weten wij welke specialisten bij u passen en weet u waar u aan toe bent.

Heeft u een vraag?

Heeft u als werkgever vragen over een concurrentiebeding of transitievergoeding? Of heeft u advies nodig bij een verstoorde arbeidsrelatie of een andere uitdaging op het gebied van arbeidsrecht? Stel dan vrijblijvend uw vraag en de specialisten van TRIP helpen u graag.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer weten? Neem contact op met een van onze specialisten.

Maak kennis met het team

Actueel

Meer actualiteiten over Arbeidsrecht en pensioen

Branches

Onze specialisten binnen deze expertise hebben ervaring in de volgende branches:

Overzicht van alle expertises