Terug
HomeSpecialistenmr. L.C. (Lisa Céline) Helfrich
mr. L.C. (Lisa Céline) Helfrich

mr. L.C. (Lisa Céline) Helfrich

advocaat

Groningen

Lisa maakt onderdeel uit van de sectie arbeidsrecht en pensioen. Lisa houdt zich bezig met uiteenlopende onderwerpen, zoals zaken op het gebied van ontslag, arbeidsongeschiktheid/re-integratie, collectief arbeidsrecht en medezeggenschapsrecht. Lisa staat zowel werkgevers als werknemers bij.

Lisa studeerde rechtsgeleerdheid aan de Rijksuniversiteit Groningen. Al gedurende de studie ontstond haar liefde voor arbeidsrecht. Lisa: “De combinatie van menselijke en juridische aspecten maakt het arbeidsrecht interessant en uitdagend. Daarom ligt daar mijn passie.” Lisa streeft naar een optimaal resultaat, maar houdt altijd oog voor het menselijke aspect van de zaak. Het belang van de cliënt staat voor haar altijd voorop. Zij is als advocaat zeer gedreven en betrokken bij de zaak. Procederen kan, maar moet niet.

Jaar van beëdiging

2022

Expertises

Arbeidsrecht en pensioen

Opleidingen

Nederlands Recht Rijksuniversiteit Groningen

Talen

Nederland & Engels

Actueel

Meer actualiteiten van mr. L.C. (Lisa Céline) Helfrich

Waar Lisa Céline u mee kan helpen:

Expertises

Arbeidsrecht en pensioen

Een verstoorde arbeidsrelatie is moeilijk te herstellen en heeft impact op werkgever en werknemer. Daarom willen we zulke problemen op het gebied van arbeidsrecht oplossen én voorkomen. Arbeidsrecht en pensioen Niemand heeft baat bij problemen in de arbeidsrelatie. Daarom willen we dergelijke problemen niet alleen oplossen, maar vooral voorkomen. Bent…