Advocaat ondernemingsrecht

Soms komt u als bestuurder of ondernemer kwesties tegen die u nog niet eerder bij de hand heeft gehad. Dan is het fijn om te kunnen sparren over het ondernemingsrecht. Wat maakt een succesvolle ondernemer? Er is geen vast recept, maar vrijwel altijd behoren daadkracht en een brede kennis tot de basisingrediënten. U weet wat er kan en wat er speelt én kunt hier op het juiste moment op inspelen. Maar u kunt onmogelijk alles weten. Het is zulke gevallen fijn advies te krijgen van een advocaat ondernemingsrecht. TRIP Advocaten Notarissen staat voor u klaar met deskundig advies.

Ondernemingsrecht

Ondernemingsrecht is een belangrijk onderdeel van het recht waarmee ondernemingen hun verplichtingen en rechten regelen. Het regelt de verhoudingen tussen ondernemingen, aandeelhouders, directeuren en werknemers en zorgt ervoor dat er een rechtvaardige balans is tussen de belangen van alle betrokken partijen. Onze advocaten en notarissen zijn gespecialiseerd in ondernemingsrecht en kunnen u helpen bij het oplossen van ondernemingsrechtelijke kwesties. Of het nu gaat om oprichting, fusies en overnames, financiering, contracten, of andere ondernemingsrechtelijke kwesties, wij staan u graag bij om uw belangen te behartigen.

Ons team van ervaren ondernemingsrechtadvocaten heeft jarenlange ervaring in het adviseren van ondernemingen van verschillende groottes en sectoren. Wij bieden onze cliënten een brede waaier aan diensten, van het opstellen van contracten, het geven van advies over governance en compliance, tot het verdedigen van cliënten in juridische procedures. Wij zorgen ervoor dat onze cliënten volledig op de hoogte zijn van de juridische aspecten van hun onderneming en dat hun belangen op de best mogelijke manier worden behartigd.

Ons kantoor werkt nauw samen met experts in andere gerelateerde juridische gebieden, zoals fiscaal recht, arbeidsrecht, en intellectueel eigendom, om ervoor te zorgen dat onze cliënten de juiste ondersteuning krijgen. Onze cliënten kunnen rekenen op een snelle, efficiënte en discrete service, die is afgestemd op hun specifieke situatie. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken. Een gespecialiseerde advocaat ondernemingsrecht helpt u graag verder.

Notaris ondernemingsrecht

Als gespecialiseerd advocatenkantoor in het ondernemingsrecht beschikken wij over een team van ervaren en toegewijde advocaten en notarissen. Onze gespecialiseerde notaris ondernemingsrecht staat klaar om u te helpen bij uw juridische vraagstukken en geschillen. Of het nu gaat om het opstellen van juridische documenten, het adviseren bij complexe transacties of het vertegenwoordigen van uw belangen in gerechtelijke procedures, wij hebben de expertise om u effectief bij te staan.

Het ondernemingsrecht omvat een breed scala aan onderwerpen, zoals fusies en overnames, herstructureringen, joint ventures en geschillen tussen aandeelhouders. Onze ondernemingsrecht advocaten hebben uitgebreide ervaring in het adviseren van bedrijven bij deze complexe vraagstukken. Wij begrijpen dat geschillen tussen aandeelhouders of binnen joint ventures gevoelig kunnen liggen en een bedreiging kunnen vormen voor de continuïteit van uw onderneming. In dergelijke gevallen kunnen wij u bijstaan in het vinden van de beste oplossingen, zowel via onderhandelingen als via gerechtelijke procedures.

Gerechtelijke procedures kunnen soms onvermijdelijk zijn bij geschillen tussen aandeelhouders of binnen joint ventures. In dergelijke gevallen is het cruciaal om een ervaren ondernemingsrecht advocaat in te schakelen die uw belangen behartigt en uw juridische positie versterkt. Onze ondernemingsrecht advocaten hebben ruime ervaring in het voeren van gerechtelijke procedures, waaronder kort gedingen, en hebben bewezen succesvolle resultaten behaald voor onze cliënten.

Bij TRIP geloven we in de kracht van samenwerking. Daarom werken onze advocaten nauw samen met onze kandidaat-notarissen die gespecialiseerd zijn in notariële diensten op het gebied van ondernemingsrecht. Deze geïntegreerde aanpak stelt ons in staat om u een uitgebreide dienstverlening te bieden, waarbij zowel de juridische als de notariële aspecten van uw onderneming worden behandeld. Op deze manier zorgen we voor een naadloze afstemming en een optimale oplossing voor uw ondernemingsrechtelijke vraagstukken.

Ondernemen en besturen

Soms komt u als bestuurder of ondernemer kwesties tegen die u nog niet eerder bij de hand heeft gehad. Denk hierbij aan een complexe overname of een herstructurering van uw onderneming. Dan is het fijn om met iemand te kunnen overleggen. Wat kan er en wat mag er? Een advocaat ondernemingsrecht staat u met raad en daad terzijde bij het in kaart brengen van uw wettelijke of contractuele rechten en plichten. Houdt u graag de touwtjes in handen of past delegeren meer bij uw stijl? Het kan allebei: we fungeren als sparringpartner of nemen de kwestie helemaal van u over.

Thuis in ondernemingsrecht

Ons team van juristen helpt u graag met praktisch en helder advies over: 


Bedrijfsrecht advocaat Groningen, Leeuwarden, Assen

In samenvatting, ondernemingsrecht is een belangrijk onderdeel van het recht waarmee uw onderneming de verplichtingen en rechten regelt. Ons kantoor is gespecialiseerd in ondernemingsrecht en kan cliënten helpen bij het oplossen van ondernemingsrechtelijke kwesties. Onze ervaren team van specialisten heeft jarenlange ervaring en kennis van de verschillende juridische gebieden die relevant zijn voor ondernemingsrecht. Wij bieden cliënten een snelle, efficiënte en discrete service, die afgestemd is op hun specifieke situatie. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken. Wij staan klaar om uw belangen te behartigen en u te helpen bij de juridische aspecten van uw onderneming.

Wilt u een ondernemingsrecht advocaat inschakelen of heeft u of uw organisatie hulp nodig bij een van bovenstaande vraagstukken? Of bent u op zoek naar ander juridisch advies op het gebied van ondernemingsrecht? Ons team met advocaten en notarissen gespecialiseerd in ondernemingsrecht helpen u graag verder Neem dan gerust contact op met een van de experts van TRIP Advocaten Notarissen in Groningen, Leeuwarden of Assen. We bespreken uw vraagstuk en de juiste aanpak. Zo weten wij welke specialisten bij u passen en weet u waar u aan toe bent. Samen bereiken we het beste resultaat.

Via onderstaand formulier kunt u vrijblijvend contact opnemen met een van onze ondernemingsrechtadvocaten. Een van onze specialisten gespecialiseerd in het ondernemingsrecht neemt dan contact met u op.

Contactformulier

Velden met * zijn vereist

Met het versturen van dit bericht gaat u akkoord met onze privacyverklaring.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer weten? Neem contact op met een van onze specialisten.

Maak kennis met het team

mr. E. (Erik) Eshuis
mr. S.A. (Simone) Frugte-van Dijk
B. (Bianca) Kuiper
mr. A.J. (Arie) Mes
mr. W. (Wybe) Mollema
mr. G. (Gilian) Renkema

Actueel

Meer actualiteiten over Ondernemingsrecht

Branches

Onze specialisten binnen deze expertise hebben ervaring in de volgende branches:

Overzicht van alle expertises