mr. G. (Gilian) Renkema

mr. G. (Gilian) Renkema

kandidaat-notaris (aspirant partner)

Groningen

Gilian is gespecialiseerd in (notarieel) ondernemingsrecht. Hij houdt zich bezig met de structurering van vennootschappen, samenwerkingsverbanden, fusies, overnames en investeringen in zowel gevestigde ondernemingen als start-ups. 

Gilian is betrokken bij zijn cliënten en heeft veel ervaring met internationale transacties. Hij gaat graag snel en praktisch te werk, zonder daarbij de belangen en de kwaliteit uit het oog te verliezen. Voor Gilian is het belangrijk dat een cliënt er met een gerust hart op kan vertrouwen dat alles goed op papier staat.

Expertises

Bedrijfsadvisering, herstructurering en insolventie

Fusies en overnames

Internationaal ondernemen

Ondernemingsrecht

Branches

Zakelijke dienstverlening

ICT & Technologie

Transport & Logistiek

Opleidingen

Notarieel Recht Rijksuniversiteit Groningen

Grotius Academie Specialisatieopleiding Vennootschaps- en ondernemingsrecht (cum laude)

Nevenactiviteit

Ronde Tafel 87 Leeuwarden

Verkiezing Friese Onderneming van het Jaar (werkgroep)

Businessclub World Trade Centre Leeuwarden

Talen

Nederlands & Engels

Actueel

Meer actualiteiten van mr. G. (Gilian) Renkema

Waar Gilian u mee kan helpen:

Expertises

Bedrijfsadvisering, herstructurering en insolventie

Bedrijfsadvisering, herstructurering en insolventie Komt uw bedrijf ineens in de problemen? Juist bij financieel zwaar weer vergroot tijdig ingrijpen en goede bedrijfsadvisering uw kansen op een positieve afloop en het voorkomen van insolventie. Een onverstandige investering, onrust in de markt of een belangrijke afnemer die weigert te betalen… er zijn…

Fusies en overnames

Bij fusies en overnames komen een hoop rechtsgebieden samen. Onze specialisten weten welke details u echt niet over het hoofd mag zien.

Internationaal ondernemen

Met welke regels moet u over rekening houden bij internationaal ondernemen? Hoe kunt u uw recht halen bij een conflict met een buitenlandse leverancier?

Ondernemingsrecht

Soms komt u als bestuurder of ondernemer kwesties tegen die u nog niet eerder bij de hand heeft gehad. Dan is het fijn om te kunnen sparren over het ondernemingsrecht.

Branches

Zakelijke dienstverlening

Compliance en het beheersen van juridische bedrijfsrisico’s zijn essentieel in de zakelijke dienstverlening. Hierdoor komt u niet voor verrassingen te staan.

ICT & Technologie

ICT & technologie maakt ons leven makkelijker, maar stelt ons ook voor de nodige juridische uitdagingen. U staat er niet alleen voor.

Transport & Logistiek

Snelheid is een bepalende factor de transport & logistiek. Ons team kan juridische kwesties soepel oplossen, zodat u verder kunt met uw werk.