Contact
mr. G. (Gilian) Renkema

mr. G. (Gilian) Renkema

Kandidaat-notaris

Groningen

Gilian is gespecialiseerd in (notarieel) ondernemingsrecht. Hij houdt zich bezig met de structurering van vennootschappen, samenwerkingsverbanden, fusies, overnames en investeringen in zowel gevestigde ondernemingen als start-ups. 

Gilian is betrokken bij zijn cliënten en heeft veel ervaring met internationale transacties. Hij gaat graag snel en praktisch te werk, zonder daarbij de belangen en de kwaliteit uit het oog te verliezen. Voor Gilian is het belangrijk dat een cliënt er met een gerust hart op kan vertrouwen dat alles goed op papier staat.

Expertises

Bedrijfsadvisering, herstructureringen en insolventie

Fusies & Overnames

Internationaal ondernemen

Ondernemingsrecht

Branches

Zakelijke dienstverlening

ICT & Technologie

Transport & Logistiek

Opleidingen

Notarieel Recht Rijksuniversiteit Groningen

Grotius Academie Specialisatieopleiding Vennootschaps- en ondernemingsrecht (cum laude)

Nevenactiviteit

Ronde Tafel 97 Leeuwarden

Verkiezing Friese Onderneming van het Jaar (werkgroep)

Businessclub World Trade Centre Leeuwarden

Talen

Nederlands & Engels

Actueel

Meer actualiteiten van mr. G. (Gilian) Renkema

Waar Gilian u mee kan helpen:

Expertises

Bedrijfsadvisering, herstructureringen en insolventie

Komt uw bedrijf ineens in de problemen? Juist bij financieel zwaar weer vergroot tijdig ingrijpen uw kansen op een positieve afloop.

Fusies & Overnames

Bij fusies en overnames komen een hoop rechtsgebieden samen. Onze specialisten weten welke details u echt niet over het hoofd mag zien.

Internationaal ondernemen

Met welke regels moet u over de grens rekening houden? Hoe kunt u uw recht halen bij een conflict met een buitenlandse leverancier?

Ondernemingsrecht

Soms komt u als bestuurder of ondernemer kwesties tegen die u nog niet eerder bij de hand heeft gehad. Dan is het fijn om te kunnen sparren.

Branches

Zakelijke dienstverlening

Compliance en het beheersen van juridische bedrijfsrisico’s zijn essentieel, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

ICT & Technologie

Nieuwe technologieën maken ons leven makkelijker, maar stellen ons ook voor de nodige juridische uitdagingen. U staat er niet alleen voor.

Transport & Logistiek

Snelheid is een bepalende factor in uw werkveld. Ons team kan juridische kwesties soepel oplossen, zodat u verder kunt met uw werk.