Overzicht van alle branches
Zakelijke dienstverlening
Zakelijke dienstverlening

Zakelijke dienstverlening

Compliance en het beheersen van juridische bedrijfsrisico’s zijn essentieel in de zakelijke dienstverlening. Hierdoor komt u niet voor verrassingen te staan. Grenzen vervagen en regelgeving wordt steeds complexer. De technologische versnellingen zorgen er bovendien voor dat uw branche zichzelf steeds opnieuw moet uitvinden om relevant te blijven. Compliance en het beheersen van juridische bedrijfsrisico’s zijn essentieel, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. TRIP Advocaten Notarissen staat voor u klaar met deskundig advies.

Risico’s beheersen en waarde toevoegen

Waarde toevoegen; dat is waar het om gaat in de zakelijke dienstverlening. Maar voor niets gaat de zon op. Elk krediet en iedere financiering brengt een zeker risico met zich mee. Dan is het belangrijk dat de zaken tot in de puntjes zijn geregeld. Om dat goed te kunnen doen, hebben we onze kennis gebundeld in een multidisciplinair team. We zijn de vaste adviseur van diverse banken, verzekeraars en overige (zakelijke) dienstverleners. Onze advocaten en notarissen begeleiden diverse transacties en worden daarnaast betrokken bij fusies en overnames, herstructureringen, financieringen en bijzonder-beheertrajecten. 

Thuis in banken, verzekeraars en zakelijke dienstverlening

Ons brancheteam van juristen helpt u graag met praktisch en helder advies over: 

Juridisch advies zakelijke dienstverlening Leeuwarden, Groningen en Assen

Heeft u hulp nodig bij een van bovenstaande vraagstukken? Of bent u op zoek naar ander juridisch advies op het gebied van zakelijke dienstverlening? Bijvoorbeeld een comliance advocaat of een advocaat verzekeringsrecht? Neem dan gerust contact op met een van de branche-experts van TRIP Advocaten Notarissen. We bespreken uw vraagstuk en de juiste aanpak. Zo weten wij welke juristen gespecialiseerd in zakelijke dienstverlening bij u passen en weet u waar u aan toe bent. Met kantoren in Groningen, Leeuwarden en Assen is er altijd een advocaat of notaris gespecialiseerd in compliance en zakelijke dienstverlening bij u in de buurt! Samen bereiken we het beste resultaat.

Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaand contactformulier. Een advocaat of notaris gespecialiseerd in zakelijke dienstverlening komt hier dan bij u op terug.

Contactformulier

Velden met * zijn vereist

Met het versturen van dit bericht gaat u akkoord met onze privacyverklaring.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer weten? Neem contact op met een van onze specialisten.

Maak kennis met het team

mr. W. (Wybe) Mollema
mr. E. (Erik) Eshuis
mr. S.A. (Simone) Frugte-van Dijk
mr. H.J. (Joost) Funke
B. (Bianca) Kuiper
mr. G. (Gilian) Renkema

Actueel

Meer actualiteiten over Zakelijke dienstverlening

Expertises

Onze specialisten binnen deze branche hebben ervaring in de volgende expertises:

Overzicht van alle branches