Terug
HomeVeilingen

Veilingen

Veilingen

Vrijwillige en executoriale veilingen

Ons kantoor organiseert geregeld veilingen van registergoederen (onder meer woningen, bedrijfsmatig onroerend goed en schepen), zowel vrijwillig als executoriaal (beslag of hypotheek). De veilingen zijn voor iedereen vrij toegankelijk, zowel voor vastgoedondernemers alsook voor particulieren. Heeft u interesse in de aankoop van een registergoed op de veiling, of wilt u een registergoed via de veiling verkopen, neemt u dan gerust contact met ons op.

Aanspreekpunt voor executieverkopen

Wij hebben een team van veilingspecialisten. Zij handelen zorgvuldig, oplossingsgericht en met oog voor de belangen van de betrokken partijen. Ons kantoor verzorgt veilingen van registergoederen in het hele land, maar voornamelijk in Noord-Nederland. De veilingen vinden zowel via de regioveiling plaats (combinatie van bieden in de zaal en bieden via internet) als via internet. Voor veel banken en financiële instellingen zijn wij het vaste aanspreekpunt voor executieverkopen in Groningen, Friesland, Drenthe en een deel van Overijssel. TRIP Advocaten Notarissen is de regionale marktleider in veilingopdrachten. 

Informatie over de komende veilingen kunt u terugvinden op: 
www.vastgoedveiling.nl 
www.veilingnotaris.nl 
www.bog-auctions.com
www.openbareverkoop.nl 

Potentiële bieder

Wilt u als potentiële bieder deelnemen aan één van onze veilingen? Dan is het van groot belang dat u zich goed informeert over de gang van zaken rond veilingen en over de risico’s en kosten. Meer informatie vindt u onder meer op voormelde websites. Daarnaast kunt u ook contact opnemen met één van onze specialisten.

Zeker van advies waar u verder mee komt

Hulp nodig bij een van bovenstaande vraagstukken? Of heeft u als geïnteresseerde of (potentieel) opdrachtgever vragen en/of opmerkingen, neem dan gerust contact op met een van de experts van TRIP Advocaten Notarissen. U kunt ook mailen naar veilingen@trip.nl 

Meer weten? Neem contact op met een van onze specialisten.