Overzicht van alle expertises

Internationaal ondernemen

Internationaal ondernemen

Met welke regels moet u over rekening houden bij internationaal ondernemen? Hoe kunt u uw recht halen bij een conflict met een buitenlandse leverancier?

Over de grens lonken veel kansen. Steeds meer van onze cliënten opereren dan ook in internationaal vaarwater. Internationaal zaken doen brengt extra uitdagingen met zich mee. Met welke regels moet u aan de andere kant van de grens rekening houden? Hoe kunt u uw recht halen bij een conflict met een buitenlandse leverancier? TRIP Advocaten Notarissen staat voor u klaar met deskundig advies.

Zaken doen in het buitenland

U kunt als ondernemer zaken doen in vrijwel ieder land. Leveringsketens die de hele wereld overgaan, zijn geen uitzondering. Maar met elk land waarin of waarmee u onderneemt, krijgt u er ook een extra set aan wetgeving bij. Niemand kan van u verwachten dat u al deze regels kent. Daarom onderhoudt ons team diverse samenwerkingsrelaties met advocatenkantoren in andere landen. Hierdoor zijn we altijd snel op de hoogte van de geldende regels in het betreffende land. 

Thuis in internationaal ondernemen

Ons team van juristen helpt u graag met praktisch en helder advies over: 

  • Contracten met buitenlandse partijen
  • Beslagleggingen en procedures in het buitenland
  • Internationale fusies en overnames
  • Douane- en sanctierecht
  • De inzet van werknemers uit andere (EU-)landen

Zeker van advies waar u verder mee komt

Hulp nodig bij een van bovenstaande vraagstukken? Of op zoek naar ander juridisch advies op het gebied van internationaal ondernemen? Neem dan gerust contact op met een van de experts van TRIP Advocaten Notarissen in Groningen, Leeuwarden of Assen. We bespreken uw vraagstuk en de juiste aanpak. Zo weten wij welke specialisten bij u passen en weet u waar u aan toe bent. Samen bereiken we het beste resultaat.

Meer weten? Neem contact op met een van onze specialisten.

Maak kennis met de rest van het team.

Actueel

Meer actualiteiten over Internationaal ondernemen

Branches

Onze specialisten binnen deze expertise hebben ervaring in de volgende branches:

Overzicht van alle expertises