Het gemak van de digitalisering leidt ook tot nieuwe juridische vraagstukken. Ons team heeft antwoord op uw vragen en biedt snelle ondersteuning met betrekking tot ICT-recht.

Wat kunt u doen als een IT-project niet naar wens verloopt? Waar moet u rekening mee houden als u uw producten of diensten via internet wilt aanbieden? Is een elektronische handtekening net zo geldig als een gewone handtekening? Het gemak van de digitalisering leidt ook tot nieuwe juridische vraagstukken. TRIP Advocaten Notarissen staat voor u klaar met deskundig advies.

Spelregels in de digitale wereld

ICT en internet maken ons leven op veel vlakken een stuk eenvoudiger. Zaken doen met partijen aan de andere kant van de wereld is slechts één klik van u verwijderd. En met uw gegevens in de Cloud kunt u altijd en overal verder met uw werk. Maar wat zijn de spelregels in uw situatie? Gelden de Nederlandse regels of die van een ander land? Onze specialisten hebben antwoord op al uw vragen en bieden snelle juridische ondersteuning. Waar nodig komen wij direct voor u in actie.

Thuis in ICT-recht

Ons team van juristen helpt u graag met praktisch en helder advies over: 

  • IT-geschillen
  • Het opstellen en toetsen van diverse IT-contracten, zoals outsourcings- en implementatiecontracten, Cloud- en SaaS-contracten, SLA’s en licentievoorwaarden
  • Auteursrecht, domeinnamen en open source software
  • Ondersteuning op het gebied van e-commerce
  • Privacy en de verwerking van persoonsgegevens

Zeker van advies waar u verder mee komt

Hulp nodig bij een van bovenstaande vraagstukken? Of op zoek naar ander juridisch advies op het gebied van ICT-recht? Neem dan gerust contact op met een van de experts van TRIP Advocaten Notarissen in Groningen, Leeuwarden of Assen. We bespreken uw vraagstuk en de juiste aanpak. Zo weten wij welke specialisten bij u passen en weet u waar u aan toe bent. Samen bereiken we het beste resultaat.

Meer weten? Neem contact op met een van onze specialisten.

Maak kennis met de rest van het team.

Actueel

Meer actualiteiten over ICT-recht

Branches

Onze specialisten binnen deze expertise hebben ervaring in de volgende branches:

Overzicht van alle expertises