Overzicht van alle branches

Transport & Logistiek

Transport & Logistiek

Snelheid is een bepalende factor de transport & logistiek. Ons team kan juridische kwesties soepel oplossen, zodat u verder kunt met uw werk.

Betrouwbare infrastructuur in combinatie met een goed gevoel voor efficiënt plannen maakt Nederland een distributieland bij uitstek. Dat wil niet zeggen dat u als transporteur, overslagbedrijf of rederij nooit uitdagingen tegenkomt. Integendeel, contracten afsluiten met buitenlandse partijen en de afhandeling van eventuele schade maken deel uit van uw dagelijkse gang van zaken. TRIP Advocaten Notarissen staat voor u klaar met deskundig advies.

Snel goed geregeld

Meer nog dan in andere sectoren is snelheid in uw werkveld een bepalende factor. Afnemers wachten op hun goederen en leveranciers zijn afhankelijk van uw inspanningen. Een juridisch probleem kan dan ook een lastige kink in de kabel veroorzaken. Een kink die bovendien zo snel mogelijk moet worden opgelost! Daarom werken we met een in transport en logistiek gespecialiseerd team. Deze betrokken en doortastende advocaten en notarissen weten hoe ze een juridische kwestie soepel kunnen oplossen, zodat u verder kunt met uw werk. 

Thuis in transport en logistiek

Ons brancheteam van juristen helpt u graag met praktisch en helder advies over: 

Zeker van advies waar u verder mee komt

Hulp nodig bij een van bovenstaande vraagstukken? Of op zoek naar ander juridisch advies op het gebied van transport en logistiek? Neem dan gerust contact op met een van de branche-experts van TRIP Advocaten Notarissen. We bespreken uw vraagstuk en de juiste aanpak. Zo weten wij welke specialisten bij u passen en weet u waar u aan toe bent. Samen bereiken we het beste resultaat.

Meer weten? Neem contact op met een van onze specialisten.

Maak kennis met de rest van het team.

Actueel

Meer actualiteiten over Transport & Logistiek

Expertises

Onze specialisten binnen deze branche hebben ervaring in de volgende expertises:

Overzicht van alle branches