Contact
mr. R.J. (Rutger) Duursma

mr. R.J. (Rutger) Duursma

Advocaat

Leeuwarden

Als advocaat procedeert en adviseert Rutger in een breed scala aan juridische kwesties, waaronder (commerciële) contracten, (bestuurders)aansprakelijkheden en beslag- en executietrajecten. Daarnaast heeft hij gedegen kennis van het insolventierecht en is hij daardoor ook nauw betrokken bij de afwikkeling van faillissementen.

Rutger is een scherpe en analytische advocaat, die pragmatisch werkt. Cliënten vinden in Rutger een benaderbare persoon, die gemakkelijk in de omgang is. Hij denkt graag mee met de business van het bedrijf en is altijd op zoek naar een strategisch plan van aanpak. Als Rutger een zaak aanneemt, haalt hij er alles uit en gaat hij door tot het best mogelijke resultaat is bereikt.

Jaar van beëdiging

2019

Expertises

Bedrijfsadvisering, herstructureringen en insolventie

Internationaal ondernemen

Ondernemingsrecht

Branches

Zakelijke dienstverlening

Industrie

Transport & Logistiek

Opleidingen

Nederlands Recht Rijksuniversiteit Groningen

Nevenactiviteit

Lid van Vereniging Jonge Procesadvocaten (VJP)

Lid van Vereniging voor Jonge Insolventierecht advocaten

Lid van Friesch Juridisch Genootschap

Lid van Jonge Balie Friesland

Talen

Nederlands & Engels

Actueel

Meer actualiteiten van mr. R.J. (Rutger) Duursma

Waar Rutger u mee kan helpen:

Expertises

Bedrijfsadvisering, herstructureringen en insolventie

Komt uw bedrijf ineens in de problemen? Juist bij financieel zwaar weer vergroot tijdig ingrijpen uw kansen op een positieve afloop.

Internationaal ondernemen

Met welke regels moet u over de grens rekening houden? Hoe kunt u uw recht halen bij een conflict met een buitenlandse leverancier?

Ondernemingsrecht

Soms komt u als bestuurder of ondernemer kwesties tegen die u nog niet eerder bij de hand heeft gehad. Dan is het fijn om te kunnen sparren.

Branches

Zakelijke dienstverlening

Compliance en het beheersen van juridische bedrijfsrisico’s zijn essentieel, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Industrie

Ons brancheteam weet welke juridische uitdagingen u tegenkomt. Alles wordt goed geregeld en u houdt tijd over om te ondernemen.

Transport & Logistiek

Snelheid is een bepalende factor in uw werkveld. Ons team kan juridische kwesties soepel oplossen, zodat u verder kunt met uw werk.