Hoe geeft u vorm aan ‘een leven lang leren’ in een speelveld vol uitdagingen, zoals digitalisering, lerarentekorten en prestatienormen?

Een leven lang leren. We lezen het steeds vaker terug in beleidsstukken, en terecht. Continue persoonlijke ontwikkeling is noodzakelijk om mee te komen in de samenleving. Maar hoe geeft u vorm aan dit beleid in een speelveld vol uitdagingen, zoals digitalisering, lerarentekorten en prestatienormen? TRIP Advocaten Notarissen staat voor u klaar met deskundig advies.

Juridische organisatie van het onderwijs

Van basisonderwijs tot universiteit: onze advocaten en notarissen zetten hun expertise en ervaring graag in voor de juridische vraagstukken waar u mee te maken krijgt. Zo wordt ons in onderwijs gespecialiseerde brancheteam regelmatig gevraagd om te helpen bij arbeidsconflicten, reorganisaties, aanbestedingen en het opzetten van samenwerkingsvormen en juridische vennootschapsstructuren. Geen wollige taal, maar duidelijk advies waar u echt wat aan heeft. Uw vraagstukken krijgen snel een uitvoerbare oplossing en u kunt verder met waar u goed in bent: het bieden van onderwijs van hoge kwaliteit.

Thuis in het onderwijs

Ons brancheteam van juristen helpt u graag met praktisch en helder advies over: 

Zeker van advies waar u verder mee komt

Hulp nodig bij een van bovenstaande vraagstukken? Of op zoek naar ander juridisch advies op het gebied van onderwijs? Neem dan gerust contact op met een van de branche-experts van TRIP Advocaten Notarissen. We bespreken uw vraagstuk en de juiste aanpak. Zo weten wij welke specialisten bij u passen en weet u waar u aan toe bent. Samen bereiken we het beste resultaat.

Contactformulier

Velden met * zijn vereist

Met het versturen van dit bericht gaat u akkoord met onze privacyverklaring.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer weten? Neem contact op met een van onze specialisten.

Maak kennis met het team

Actueel

Meer actualiteiten over Onderwijs

Expertises

Onze specialisten binnen deze branche hebben ervaring in de volgende expertises:

Overzicht van alle branches