mr. S.S. (Sjoerd) Schouten

mr. S.S. (Sjoerd) Schouten

advocaat

Leeuwarden

Jaar van beëdiging

2010

Expertises

Aanbestedingsrecht, mededingingsrecht en staatssteun

Vastgoed en civiel bouwrecht

Branches

Bouw & Vastgoed

Duurzaamheid & Energie

Onderwijs

Overheid

Zorg

ICT & Technologie

Industrie

Woningcorporaties

Opleidingen

Bachelor Nederlands Recht Universiteit Amsterdam

Master Rechtswetenschappelijk Onderzoek, Rijksuniversiteit Groningen (cum laude)

Nevenactiviteit

Lid van de Nederlandse Vereniging van Aanbestedingsrecht (NVvA)

Talen

Nederlands & Engels

Actueel

Meer actualiteiten van mr. S.S. (Sjoerd) Schouten

Waar Sjoerd u mee kan helpen:

Expertises

Aanbestedingsrecht, mededingingsrecht en staatssteun

Natuurlijk wilt u de regels van het aanbestedingsrecht volgen en boetes voorkomen. Maar het is niet altijd even duidelijk of een afspraak wel of niet tegen de regels is.

Vastgoed en civiel bouwrecht

Als geen ander kennen onze juristen de weg in de wereld van (bedrijfsmatig) vastgoed. Ons team helpt met integrale juridische oplossingen met betrekking tot civiel bouwrecht en vastgoed. Bezit uw organisatie of instelling onroerend goed? Verhuurt u vastgoed of wilt u vastgoed gaan ontwikkelen? Het klinkt eenvoudig, maar betreft vaak…

Branches

Bouw & Vastgoed

Ons team van advocaten en notarissen is gespecialiseerd in bouw & vastgoed en helpt u met gericht advies over alle rechtsgebieden waarmee u te maken krijgt. Dat werkt goed en geeft rust.

Duurzaamheid & Energie

We volgen de ontwikkelingen op de voet en denken met u mee over juridische kwesties en oplossingen in duurzame energieprojecten. Onze advocaten en notarissen gespecialiseerd in duurzaamheid en energie helpen u graag verder.

Onderwijs

Hoe geeft u vorm aan ‘een leven lang leren’ in een speelveld vol uitdagingen, zoals digitalisering, lerarentekorten en prestatienormen?

Overheid

In de overheidspraktijk is het recht meer dan ‘wie heeft er gelijk?’ Wij staan naast u, vullen uw kennis aan en trekken samen met u op.

Zorg

Wij nemen de juridische aspecten voor onze rekening, zodat u zich kunt richten op het bieden van toegankelijke en kwalitatief goede zorg.

ICT & Technologie

ICT & technologie maakt ons leven makkelijker, maar stelt ons ook voor de nodige juridische uitdagingen. U staat er niet alleen voor.

Industrie

Ons brancheteam weet welke juridische uitdagingen u tegenkomt in de industrie. Alles wordt goed geregeld en u houdt tijd over om te ondernemen.

Woningcorporaties

Zoveel vernieuwing en tegelijkertijd de dagelijkse praktijk rond de verhuur van uw woningen: wij zijn ervaren met beide kanten van woningcorporaties.