Wij nemen de juridische aspecten voor onze rekening, zodat u zich kunt richten op het bieden van toegankelijke en kwalitatief goede zorg.

Een vergrijzende bevolking, oplopende personeelskosten, nieuwe behandelmethoden, financiële druk om te bezuinigen, mondige en claimende patiënten en complexere zorgvragen. U weet als geen ander met welke uitdagingen u dagelijks te maken heeft. En dan moet u als zorginstelling, ziekenhuis of zorgverzekeraar ook nog eens rekening houden met voortdurend veranderende wetten en regels. TRIP Advocaten Notarissen staat voor u klaar met deskundig advies.

Steeds meer juridische vraagstukken

Uw organisatie zorgt het liefst zo goed mogelijk voor de gezondheid van de mensen die daarom vragen. Tegelijkertijd wordt die zorg steeds complexer, ook op juridisch vlak. Samenwerkingen moeten waterdicht zijn om gedoe te voorkomen en steeds meer medewerkers zijn zzp’er. Bovendien hebben meer en meer partijen een juridische mening over uw handelen. Ons in de zorg gespecialiseerde brancheteam neemt u werk uit handen. Wij nemen de juridische aspecten van uw organisatie voor onze rekening, zodat u zich kunt concentreren op het bieden van toegankelijke en kwalitatief goede zorg. 

Thuis in de zorg

Ons brancheteam van juristen helpt u graag met praktisch en helder advies over: 

Zeker van advies waar u verder mee komt

Hulp nodig bij een van bovenstaande vraagstukken? Of op zoek naar ander juridisch advies op het gebied van de zorg? Neem dan gerust contact op met een van de branche-experts van TRIP Advocaten Notarissen. We bespreken uw vraagstuk en de juiste aanpak. Zo weten wij welke specialisten bij u passen en weet u waar u aan toe bent. Samen bereiken we het beste resultaat.

Meer weten? Neem contact op met een van onze specialisten.

Maak kennis met het team

Actueel

Meer actualiteiten over Zorg

Expertises

Onze specialisten binnen deze branche hebben ervaring in de volgende expertises:

Overzicht van alle branches