Terug
HomeBranchesZorg
Zorg
Zorg

Advocaat of notaris gezondheidszorg

Wij nemen de juridische aspecten voor onze rekening, zodat u zich kunt richten op het bieden van toegankelijke en kwalitatief goede zorg. De advocaten en notarissen van TRIP zijn bekend met de zorgsector en gespecialiseerd in het recht voor de gezondheidszorg.

Een vergrijzende bevolking, oplopende personeelskosten, nieuwe behandelmethoden, financiële druk om te bezuinigen, mondige en claimende patiënten en complexere zorgvragen. U weet als geen ander met welke uitdagingen u dagelijks te maken heeft. En dan moet u als zorginstelling, ziekenhuis of zorgverzekeraar ook nog eens rekening houden met voortdurend veranderende wetten en regels. TRIP Advocaten Notarissen staat voor u klaar met deskundig advies.

Steeds meer juridische vraagstukken

Uw organisatie zorgt het liefst zo goed mogelijk voor de gezondheid van de mensen die daarom vragen. Tegelijkertijd wordt die zorg steeds complexer, ook op juridisch vlak. Samenwerkingen moeten waterdicht zijn om gedoe te voorkomen en steeds meer medewerkers zijn zzp’er. Bovendien hebben meer en meer partijen een juridische mening over uw handelen. Ons in de zorg gespecialiseerde brancheteam neemt u werk uit handen. Wij nemen de juridische aspecten van uw organisatie voor onze rekening, zodat u zich kunt concentreren op het bieden van toegankelijke en kwalitatief goede zorg. Een deskundige jurist zoals een advocaat of notaris geeft u graag juridisch advies over de wet en regelgeving in de gezondheidszorg.

Juristen thuis in de zorg

Ons brancheteam van juristen is thuis in de wet en regelgeving rondom gezondheidszorg. Zij helpen u graag met praktisch en helder advies voor de gezondheidszorg en de zorgsector: 

Advocaten en notarissen gespecialiseerd in zorg in Groningen, Leeuwarden en Assen

Heeft u juridische ondersteuning nodig bij een van bovenstaande vraagstukken? Of bent u op zoek naar ander juridisch advies op het gebied van zorg of gezondheidszorg? Neem dan gerust contact op met een van de branche-experts van TRIP Advocaten Notarissen. We bespreken uw vraagstuk en de juiste aanpak. Zo weten wij welke juristen gespecialiseerd in gezondheidszorg bij u passen en weet u waar u aan toe bent. Met kantoren in Groningen, Leeuwarden en Assen is er altijd een advocaat of notaris gespecialiseerd in de zorgsectoren zakelijke dienstverlening bij u in de buurt! Samen bereiken we het beste resultaat.

Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaand contactformulier. Onze juristen gespecialiseerd in de wet en regelgeving in de gezondheidszorg komt hier dan bij u op terug.

Contactformulier

Velden met * zijn vereist

Met het versturen van dit bericht gaat u akkoord met onze privacyverklaring.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer weten? Neem contact op met een van onze specialisten.

Maak kennis met het team

Actueel

Meer actualiteiten over Zorg

Expertises

Onze specialisten binnen deze branche hebben ervaring in de volgende expertises:

Overzicht van alle branches