Contact
mr. E.A.C. (Eef) van de Wiel

mr. E.A.C. (Eef) van de Wiel

Advocaat

Groningen

Eef is gespecialiseerd in het arbeidsrecht. Voor haar toetreding tot de advocatuur heeft Eef haar sporen verdiend bij een grote Nederlandse uitgever. Deze bedrijfskundige achtergrond en haar ervaring binnen het arbeidsrecht maken haar een ideaal klankbord voor ondernemers en p&o’ers. Ze gelooft in de waarde van kennisdelen en geeft regelmatig workshops over ‘Disfunctioneren’ en ‘Dossieropbouw’.

Wars van juridische poespas, beperkt zij zich tot de kern van de zaak en gaat ze recht op haar doel af. Haar spontaniteit, authenticiteit en creativiteit maken haar als advocaat compleet. Het is dan ook geen wonder dat de Orde van Advocaten Noord-Nederland haar in 2020 heeft benoemd als Deken in Noord-Nederland. In beide functies zorgt Eef ervoor dat door helder taalgebruik de meest ingewikkelde materie voor iedereen begrijpelijk wordt. 

Jaar van beëdiging

2000

Expertises

Arbeidsrecht & Pensioen

Branches

Onderwijs

Overheid

Zorg

Opleidingen

Nederlands Recht Rijksuniversiteit Groningen

Nevenactiviteit

Deken van de Orde van Advocaten Noord-Nederland

Secretaris Raad van Toezicht Stichting Werken Metzorg

Lid van het Bestuur van Stichting Random Collision

Talen

Nederlands, Engels & Frans

Actueel

Meer actualiteiten van mr. E.A.C. (Eef) van de Wiel

Waar Eef u mee kan helpen:

Expertises

Arbeidsrecht & Pensioen

Een verstoorde relatie is moeilijk te herstellen en heeft impact op zowel de werkgever als de werknemer. Daarom willen we zulke problemen oplossen én voorkomen.

Branches

Onderwijs

Hoe geeft u vorm aan ‘een leven lang leren’ in een speelveld vol uitdagingen, zoals digitalisering, lerarentekorten en prestatienormen?

Overheid

In de overheidspraktijk is het recht meer dan ‘wie heeft er gelijk?’ Wij staan naast u, vullen uw kennis aan en trekken samen met u op.

Zorg

Wij nemen de juridische aspecten voor onze rekening, zodat u zich kunt richten op het bieden van toegankelijke en kwalitatief goede zorg.