Ons brancheteam weet welke juridische uitdagingen u tegenkomt in de industrie. Alles wordt goed geregeld en u houdt tijd over om te ondernemen.

Beter, efficiënter, duurzamer… als ondernemer in de industriële sector bent u constant op zoek naar manieren om uw producten en processen te optimaliseren. U gaat bijvoorbeeld internationale samenwerkingen aan of investeert in een baanbrekende technologie. Of u helpt uw onderneming een stap verder met een herstructurering of nieuw personeelsbeleid. TRIP Advocaten Notarissen staat voor u klaar met deskundig advies.

Ondernemen en innoveren

We hebben de industrie al jaren zien groeien en bloeien. Door onze verbondenheid met Noord-Nederland, zijn we vertrouwd met de veelzijdige industriële sector in de noordelijke provincies. Het is een dynamische sector waarin grensoverschrijdende aspecten vaak een rol spelen. Ons in de industrie gespecialiseerde brancheteam van advocaten en notarissen weet welke uitdagingen u tegenkomt. We worden regelmatig ingeschakeld bij bedrijfsstructureringen, internationale contracten, inhuur van personeel, reorganisaties en financieringsconstructies. Alles wordt goed geregeld en u houdt tijd over om te ondernemen. 

Thuis in de industrie

Ons brancheteam van juristen helpt u graag met praktisch en helder advies over: 

Zeker van advies waar u verder mee komt

Hulp nodig bij een van bovenstaande vraagstukken? Of op zoek naar ander juridisch advies op het gebied van de industrie? Neem dan gerust contact op met een van de branche-experts van TRIP Advocaten Notarissen. We bespreken uw vraagstuk en de juiste aanpak. Zo weten wij welke specialisten bij u passen en weet u waar u aan toe bent. Samen bereiken we het beste resultaat.

Contactformulier

Velden met * zijn vereist

Met het versturen van dit bericht gaat u akkoord met onze privacyverklaring.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer weten? Neem contact op met een van onze specialisten.

Maak kennis met het team

Actueel

Meer actualiteiten over Industrie

Expertises

Onze specialisten binnen deze branche hebben ervaring in de volgende expertises:

Overzicht van alle branches