Contact
mr. R. (Romana) Bremer

mr. R. (Romana) Bremer

Advocaat

Leeuwarden

Romana is gespecialiseerd in het ondernemingsrecht. Ze adviseert ondernemers over contracten, zoals bijvoorbeeld aandeelhoudersovereenkomsten, koopovereenkomsten en financieringsdocumentatie, vaak ook in een internationale context. Ze begeleidt regelmatig overnames en treedt daarnaast op als curator in faillissementen.

Voor Romana staat het belang van haar cliënten centraal. Als dochter van een ondernemer weet ze uit ervaring waar haar cliënten behoefte aan hebben. Romana combineert een praktische aanpak met een scherpe juridische analyse. Ze houdt ervan om de zaken voor haar cliënten tot in detail goed te regelen, maar verliest daarbij de hoofdlijn niet uit het oog. Haar cliënten waarderen haar als een betrokken en kundig sparringpartner. Kortom, uw ideale partner als u kwaliteit en resultaat wenst.

Jaar van beëdiging

2000

Expertises

Bedrijfsadvisering, herstructureringen en insolventie

Fusies & Overnames

Internationaal ondernemen

Ondernemingsrecht

Branches

Zakelijke dienstverlening

Industrie

Opleidingen

Nederlands Recht Rijksuniversiteit Groningen

Institute for US Law

Grotius Academie Specialisatieopleiding Insolventierecht

Nevenactiviteit

Lid van de Vereniging van Insolventierecht Advocaten (INSOLAD)

Lid van Fries Juridisch Genootschap

Lid van Regtsgeleerd Leesgezelschap 'Themis' 1809

Bestuurslid Koninklijk Fries Genootschap voor geschiedenis en cultuur

Vrijwilliger bij World Servants

Talen

Nederlands, Engels, Duits & Fries

Actueel

Meer actualiteiten van mr. R. (Romana) Bremer

Waar Romana u mee kan helpen:

Expertises

Bedrijfsadvisering, herstructureringen en insolventie

Komt uw bedrijf ineens in de problemen? Juist bij financieel zwaar weer vergroot tijdig ingrijpen uw kansen op een positieve afloop.

Fusies & Overnames

Bij fusies en overnames komen een hoop rechtsgebieden samen. Onze specialisten weten welke details u echt niet over het hoofd mag zien.

Internationaal ondernemen

Met welke regels moet u over de grens rekening houden? Hoe kunt u uw recht halen bij een conflict met een buitenlandse leverancier?

Ondernemingsrecht

Soms komt u als bestuurder of ondernemer kwesties tegen die u nog niet eerder bij de hand heeft gehad. Dan is het fijn om te kunnen sparren.

Branches

Zakelijke dienstverlening

Compliance en het beheersen van juridische bedrijfsrisico’s zijn essentieel, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Industrie

Ons brancheteam weet welke juridische uitdagingen u tegenkomt. Alles wordt goed geregeld en u houdt tijd over om te ondernemen.