Contact
Overzicht van alle expertises

WSNP & Schuldhulpverlening

WSNP & Schuldhulpverlening

Financiële problemen en het verlies van grip op uw leven zorgen voor stress. Helaas lukt het niet altijd om geldproblemen zelf op te lossen.

Vaak begint een schuld klein, maar de bedragen kunnen zich snel opstapelen. Zowel de financiële problemen als het verlies van grip op uw leven zorgen voor stress. Misschien schaamt u zich voor uw situatie en vindt u het moeilijk om hulp in te schakelen. Helaas lukt het niet altijd om geldproblemen zelf op te lossen. TRIP Advocaten Notarissen staat voor u klaar met deskundig advies.

Hulp bij schulden

Meestal kunt u bij geldproblemen het beste eerst bij uw gemeente aankloppen. Kan uw gemeente u niet verder helpen, bijvoorbeeld omdat uw situatie ingewikkeld is? Dan kunt u bij ons terecht voor schuldhulpverlening. Denk hierbij aan financiële problemen in combinatie met een onderneming, een koopwoning of schulden bij het CJIB. Voor ons is geen situatie te complex. Samen gaan we ervoor om uw problemen zo snel mogelijk op te lossen. Daarom heeft u bij ons één vast contactpersoon. Zo kunnen we snel schakelen zonder kostbare tijd te verliezen, zodat u weer rust heeft.

Thuis in WSNP en schuldhulpverlening

Ons team van juristen helpt u graag met praktisch en helder advies over: 

  • een onderhands akkoord treffen met schuldeisers
  • herfinancieringen, al dan niet in combinatie met een akkoord met de schuldeisers
  • beëindiging of doorstarten van uw onderneming
  • het aanvragen van WSNP (Wet schuldsanering natuurlijke personen)
  • het aanvragen van moratorium en voorlopige voorzieningen (om bijvoorbeeld een huisuitzetting te voorkomen)
  • schulden regelen in het minnelijke traject

Zeker van advies waar u verder mee komt

Hulp nodig bij een van bovenstaande vraagstukken? Of op zoek naar ander juridisch advies op het gebied van WSNP of schuldhulpverlening? Neem dan gerust contact op met een van de experts van TRIP Advocaten Notarissen. We bespreken uw vraagstuk en de juiste aanpak. Zo weten wij welke specialisten bij u passen en weet u waar u aan toe bent. Samen bereiken we het beste resultaat.

Dwangakkoord

Meer weten? Neem contact op met een van onze specialisten.

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Overzicht van alle expertises