Terug
HomeBranchesAgri & Food
Agri & Food
Agri & Food

Advocaat of notaris agrarisch recht

De juridische vragen waar u binnen agri & food mee te maken heeft zijn veelomvattend. Bouw met ons met een goed gevoel aan de toekomst van uw bedrijf.

Nederland staat als voedselproducent voor onze wereld kwalitatief en productief aan de top. Daar mag u terecht trots op zijn. Aan die top blijven is echter steeds uitdagender. De juridische vragen waar u als boer of agrarisch ondernemer mee te maken heeft zijn veelomvattend. TRIP Advocaten Notarissen staat voor u klaar met deskundig advies.

Wilt u als agrarisch ondernemer vrijblijvend contact met een advocaat gespecialiseerd in het agrarisch recht? Vul dan het contactformulier in onderaan de pagina.

Agrarisch recht en ondernemen anno nu

Met steeds minder beschikbare grond en grondstoffen moet voedsel worden geproduceerd voor steeds meer mensen. De internationale concurrentie en de maatschappelijke druk om duurzamer te produceren nemen toe en nieuwe technologieën zijn breder beschikbaar. Deze uitdagingen leiden tot prachtige kansen, maar staan de regels ook toe dat u deze kansen kunt grijpen? Ons in agri en food gespecialiseerde brancheteam helpt u met de juridische vraagstukken waar u mee te maken kunt krijgen. Zo bouwt u met een goed gevoel aan de toekomst van uw bedrijf. 

Wij helpen u graag verder met goed advies over het agrarisch recht. Denk bijvoorbeeld aan juridisch advies bij een bedrijfsoverdracht of de aan- of verkoop van grond. Het agrarisch recht is een complex rechtsgebied en de agrarische sector is volop in beweging. Bent u als agrarisch ondernemer op zoek naar juridische bijstand voor uw agrarische onderneming? Onze advocaten adviseren u graag over de wet en regelgeving en rechten en plichten.

Wij begrijpen als geen ander dat het agrarisch recht vaak verstrekkende gevolgen kan hebben voor uw onderneming. Daarom zorgen wij ervoor dat wij altijd op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen en wetgeving op dit gebied, zodat wij u optimaal kunnen adviseren. Wij kunnen u dan ook bijstaan in alle fases van een geschil, van advies tot procederen.

Ons advocatenkantoor heeft een persoonlijke en betrokken aanpak. Wij luisteren naar uw wensen en behoeften en stellen ons ten doel om uw juridische vraagstukken op een zo efficiënt mogelijke wijze op te lossen. Bij ons kunt u rekenen op hoogwaardige juridische bijstand op maat.

Thuis in agri en food

Ons brancheteam van juristen is thuis in de agrarische sector en helpt u graag met praktisch en helder advies over:

Agrarisch recht advocaat of notaris in Leeuwarden, Groningen en Assen

Heeft u hulp nodig bij een van de bovenstaande vraagstukken? Wilt u vrijblijvend contact met een advocaat agrarisch recht? Of bent u op zoek naar ander juridisch advies op het gebied van agri en food?

Neem dan gerust contact op met een van de branche-experts van TRIP Advocaten Notarissen in Groningen, Leeuwarden of Assen. We zijn gespecialiseerd op het gebied van agrarisch recht bespreken uw vraagstuk en de juiste aanpak. Zo weten wij welke juridisch agri specialist bij u past en weet u waar u aan toe bent. Samen bereiken we dan het beste resultaat.

Contactformulier

Velden met * zijn vereist

Met het versturen van dit bericht gaat u akkoord met onze privacyverklaring.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer weten? Neem contact op met een van onze specialisten.

Maak kennis met het team

Actueel

Meer actualiteiten over Agri & Food

Expertises

Onze specialisten binnen deze branche hebben ervaring in de volgende expertises:

Overzicht van alle branches