De juridische vragen waar u binnen agri & food mee te maken heeft zijn veelomvattend. Bouw met ons met een goed gevoel aan de toekomst van uw bedrijf.

Nederland staat als voedselproducent voor onze wereld kwalitatief en productief aan de top. Daar mag u terecht trots op zijn. Aan die top blijven is echter steeds uitdagender. De juridische vragen waar u als boer of agrarisch ondernemer mee te maken heeft zijn veelomvattend. TRIP Advocaten Notarissen staat voor u klaar met deskundig advies.

Agrarisch ondernemen anno nu

Met steeds minder beschikbare grond en grondstoffen moet voedsel worden geproduceerd voor steeds meer mensen. De internationale concurrentie en de maatschappelijke druk om duurzamer te produceren nemen toe en nieuwe technologieën zijn breder beschikbaar. Deze uitdagingen leiden tot prachtige kansen, maar staan de regels ook toe dat u deze kansen kunt grijpen? Ons in agri en food gespecialiseerde brancheteam helpt u met de juridische vraagstukken waar u mee te maken kunt krijgen. Zo bouwt u met een goed gevoel aan de toekomst van uw bedrijf. 

Thuis in agri en food

Ons brancheteam van juristen helpt u graag met praktisch en helder advies over: 

  • Rechtsvormen, maatschappen en samenwerkingsovereenkomsten
  • Bedrijfsoverdracht
  • Aan- en verkoop van grond 
  • Onteigening
  • Opstalrechten, pacht en erfdienstbaarheden
  • Vergunningen en subsidies 
  • Meststoffenwet
  • Bezwaar- en beroepsprocedures bij boetes of sancties (gemeenten, Inspectie Leefomgeving en Transport)
  • Duurzame energieprojecten

Zeker van advies waar u verder mee komt

Heeft u hulp nodig bij een van bovenstaande vraagstukken? Of op zoek naar ander juridisch advies op het gebied van agri en food? Neem dan gerust contact op met een van de branche-experts van TRIP Advocaten Notarissen in Groningen, Leeuwarden of Assen. We bespreken uw vraagstuk en de juiste aanpak. Zo weten wij welke specialisten bij u passen en weet u waar u aan toe bent. Samen bereiken we dan het beste resultaat.

Meer weten? Neem contact op met een van onze specialisten.

Maak kennis met de rest van het team.

Actueel

Meer actualiteiten over Agri & Food

Expertises

Onze specialisten binnen deze branche hebben ervaring in de volgende expertises:

Overzicht van alle branches