Overzicht van alle expertises

Erfrecht en estate planning

Erfrecht en estate planning

U kunt bij ons terecht voor alle juridische vraagstukken die te maken hebben met het erfrecht & estate planning, nu of in de toekomst.

Wat moet u als executeur eigenlijk allemaal doen? De verdeling en afhandeling van een erfenis kan ingewikkeld blijken, ook bij een testament. Of misschien heeft u zelf vermogen en wilt u uw erfenis goed regelen, bijvoorbeeld door uw vermogen alvast fiscaal vriendelijk over te dragen aan uw erfgenamen. TRIP Advocaten Notarissen staat voor u klaar met deskundig advies.

Erfgenamen en vermogen

U kunt bij ons terecht voor alle juridische vraagstukken die te maken hebben met nalatenschappen en erfgenamen, nu of in de toekomst. Onze specialisten ondersteunen u bij uw rol als executeur van een nalatenschap, de betaling van legaten of problemen bij de verkoop van een ouderlijke woning. Voor het regelen van uw eigen erfenis, kunnen wij uw wensen uitwerken in een testament. Heeft u vermogen of een familiebedrijf? Met estate planning neemt u de regie in eigen handen. Onze gecertificeerde estate planners zetten de meest rendabele koers voor u uit en letten proactief op veranderingen in de regels. Uw nalatenschap is bij ons in vertrouwde handen.

Thuis in erfrecht & estate planning

Ons team van juristen helpt u graag met praktisch en helder advies over: 

  • Opvolging binnen familiebedrijven
  • Overdracht van vermogen naar een volgende generatie
  • Het opstellen van fiscaal optimale testamenten 
  • Het opstellen van levenstestamenten
  • De afwikkeling van nalatenschappen als bewindvoerder of executeur 
  • Schenkingstrajecten
  • Schenken op papier
  • Het opstellen en screenen van huwelijkse voorwaarden

Zeker van advies waar u verder mee komt

Hulp nodig bij een van bovenstaande vraagstukken? Of op zoek naar ander juridisch advies op het gebied van erfrecht of estate planning? Neem dan gerust contact op met een van de experts van TRIP Advocaten Notarissen. Onze kantoren zitten in Groningen, Leeuwarden en Assen. We bespreken uw vraagstuk en de juiste aanpak. Zo weten wij welke specialisten bij u passen en weet u waar u aan toe bent. Samen bereiken we het beste resultaat.

Meer weten? Neem contact op met een van onze specialisten.

Maak kennis met de rest van het team.

Actueel

Meer actualiteiten over Erfrecht en estate planning

Branches

Onze specialisten binnen deze expertise hebben ervaring in de volgende branches:

Overzicht van alle expertises