Terug
HomeSpecialistenmr. J.A. (Jolien) van Ham
mr. J.A. (Jolien) van Ham

mr. J.A. (Jolien) van Ham

kandidaat-notaris

Groningen

Na jaren in het familie- en erfrecht te hebben gewerkt, heeft Jolien de overstap gemaakt naar de vastgoedpraktijk. Daar adviseert en begeleidt Jolien projectontwikkelaars, investeerders, gemeenten en aannemers bij de totstandkoming en uitvoering van juridische contracten en notariële akten die te maken hebben met projectontwikkeling in de meest ruime zin. Daarnaast kunt u bij Jolien terecht voor (particuliere) vastgoedtransacties. Met haar ervaringen in het familie- en erfrecht kan zij haar cliënten van een uitgebreid advies voorzien wanneer bepaalde vastgoedrechtelijke vraagstukken het familie- en/of erfrecht raken.

Jolien is een betrokken kandidaat-notaris. Ze gaat pragmatisch te werk en denkt graag mee met haar cliënten. Dit werkt zij uit in de juiste juridische oplossing voor de ambities en wensen van cliënten. Jolien: “Een wezenlijk onderdeel van goed advies is het klantcontact. Van snel begrijpen tot een heldere communicatie.”

Jaar van beëdiging

2020

Expertises

Erfrecht en estate planning

Familierecht

Vastgoed en civiel bouwrecht

Branches

Bouw & Vastgoed

Opleidingen

Nederlands Recht Universiteit Leiden

Notarieel Recht Universiteit Leiden

Nevenactiviteit

Bestuurslid van de Junior Kamer Groningen

Lid van de Noordelijke Vastgoedsociëteit

Lid van de Sint Nicolaas Commissie van de Koninklijke Vereeniging voor Volksvermaken

Talen

Nederlands & Engels

Waar Jolien u mee kan helpen:

Expertises

Erfrecht en estate planning

U kunt bij ons terecht voor alle juridische vraagstukken die te maken hebben met het erfrecht & estate planning, nu of in de toekomst. Wat moet u als executeur eigenlijk allemaal doen? De verdeling en afhandeling van een erfenis kan ingewikkeld blijken, ook bij een testament. Of misschien heeft u…

Familierecht

Veranderingen in uw leven zijn emotioneel. Het is soms lastig om recht te doen aan alle gevoelens en tegelijkertijd goede afspraken te maken. Onze specialisten in familierecht helpen u hierbij. Familierecht Gaat u trouwen en twijfelt u over gemeenschap van goederen of huwelijkse voorwaarden? Of ligt u in scheiding…

Vastgoed en civiel bouwrecht

Vastgoed en civiel bouwrecht zijn belangrijke aspecten van het recht die betrekking hebben op de aankoop, verkoop, verhuur, ontwikkeling en beheer van vastgoed. Bij ons advocatenkantoor zijn wij gespecialiseerd in vastgoed- en bouwrecht en kunnen wij u helpen bij het navigeren door de complexe wet- en regelgeving die hiermee samenhangt.

Branches

Bouw & Vastgoed

Ons team van advocaten en notarissen is gespecialiseerd in bouw & vastgoed en helpt u met gericht advies over alle rechtsgebieden waarmee u te maken krijgt. Dat werkt goed en geeft rust.