Terug
HomeExpertisesAansprakelijkheidsrecht en verzekeringsrecht
Aansprakelijkheidsrecht en verzekeringsrecht
Aansprakelijkheidsrecht en verzekeringsrecht

Advocaat aansprakelijkheidsrecht en verzekeringsrecht

Niemand zit te wachten op schade, ook niet als deze goed is verzekerd. Maar als er dan toch iets misgaat, is het fijn dat de schade eerlijk en volgens de regels wordt afgehandeld. Meestal spelen vragen over aansprakelijkheid en verzekering hierin een belangrijke rol. TRIP Advocaten Notarissen staat voor u klaar met deskundig advies.

Aansprakelijkheidsrecht en verzekeringsrecht

Aansprakelijkheidsrecht is een belangrijk onderdeel van het recht dat regelt wie verantwoordelijk is voor schade of verlies die is ontstaan. Heeft u schade geleden? Dit kan bijvoorbeeld door een fout of nalatigheid van een individu, bedrijf of overheidsinstantie. Bij ons advocatenkantoor zijn wij gespecialiseerd in aansprakelijkheidsrecht en kunnen wij u helpen bij het verkrijgen van vergoeding voor de geleden schade of het verdedigen tegen aansprakelijkstelling.

Aansprakelijkheidsrecht kan van toepassing zijn in verschillende situaties, zoals bijvoorbeeld in geval van een verkeersongeval, productaansprakelijkheid, medische fouten, of bij contractbreuk (contractuele aansprakelijkheid). Onze ervaren advocaten hebben jarenlange ervaring in het behandelen van aansprakelijkheidszaken en kunnen u helpen bij het bepalen van uw rechten en plichten en het vinden van een oplossing.

Wij zorgen ervoor dat uw belangen worden behartigd en dat u wordt verdedigd met de grootste zorg en professionaliteit. Ook zullen wij u adviseren over de beste verdedigingsstrategie en u helpen bij het bereiken van de best mogelijke uitkomst voor uw zaak. Wij werken nauw samen met experts in andere gerelateerde juridische gebieden, zoals verzekeringsrecht, om ervoor te zorgen dat onze cliënten de juiste ondersteuning krijgen.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken. Wij staan klaar om u te helpen bij het vinden van een oplossing voor uw aansprakelijkheidskwesties.

Aansprakelijk gesteld?

Bent u aansprakelijk gesteld of wilt u een partij aansprakelijk stellen? Hoe groot is de schade en wie moet de schade op zich nemen? Voor welke schade bent u eigenlijk wel en niet verzekerd? Of kunt u een andere partij aansprakelijk stellen en zo de schade verhalen op een andere partij? De kleine lettertjes in polisvoorwaarden zorgen soms voor verwarring en lange discussies. Onze specialisten op het gebied van aansprakelijkheidsrecht en verzekeringsrecht werken voor overheden, ondernemingen, verzekeringsmaatschappijen en vrije beroepsbeoefenaren zoals medisch specialisten. Ze brengen uw zaak in kaart, ondersteunen in het nemen van de juiste stappen en staan u bij als het alsnog tot een procedure komt.

Gespecialiseerd in aansprakelijkheidsrecht en verzekeringen

Onze advocaten verzekeringsrecht zijn gespecialiseerd in het aansprakelijkheidsrecht en helpen u graag verder met hun kennis en ervaring. Ons team van juristen helpt u graag met praktisch en helder advies over: 

Verzekeringsrecht of aansprakelijkheidsrecht advocaat Groningen, Leeuwarden en Assen

Heeft u hulp nodig bij een van bovenstaande vraagstukken? Of bent u op zoek naar ander juridisch advies op het gebied van aansprakelijkheid en verzekeringen? Neem dan gerust contact op met een van de experts van TRIP Advocaten Notarissen. Met kantoren in Groningen, Leeuwarden en Assen is er altijd een specialist bij u in de regio.

We bespreken uw vraagstuk en de juiste aanpak. Zo weten wij welke specialisten bij u passen en weet u waar u aan toe bent. Samen bereiken we het beste resultaat. Wij helpen u graag verder. Stel uw vraag aan een jurist verzekeringsrecht via onderstaand contactformulier. Indien nodig zal een gespecialiseerd advocaat met kennis en ervaring over verzekeringsrecht en aansprakelijkheidsrecht uw vraag beantwoorden. We zien uw vraag op het gebied van verzekeringsrecht tegemoet.

Contactformulier

Velden met * zijn vereist

Met het versturen van dit bericht gaat u akkoord met onze privacyverklaring.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer weten? Neem contact op met een van onze specialisten.

Maak kennis met het team

Branches

Onze specialisten binnen deze expertise hebben ervaring in de volgende branches:

Overzicht van alle expertises