Overzicht van alle expertises

Aansprakelijkheidsrecht en verzekeringsrecht

Aansprakelijkheidsrecht en verzekeringsrecht

Niemand zit te wachten op schade. Als er dan toch iets misgaat, is het fijn dat de schade eerlijk en volgens de regels wordt afgehandeld.

Niemand zit te wachten op schade, ook niet als deze goed is verzekerd. Maar als er dan toch iets misgaat, is het fijn dat de schade eerlijk en volgens de regels wordt afgehandeld. Meestal spelen vragen over aansprakelijkheid en verzekering hierin een belangrijke rol. TRIP Advocaten Notarissen staat voor u klaar met deskundig advies.

Schade netjes afhandelen

Hoe groot is de schade en wie moet de schade op zich nemen? Voor welke schade bent u eigenlijk wel en niet verzekerd? De kleine lettertjes in polisvoorwaarden zorgen soms voor verwarring en lange discussies. Onze specialisten op het gebied van aansprakelijkheidsrecht en verzekeringsrecht werken voor overheden, ondernemingen, verzekeringsmaatschappijen en vrije beroepsbeoefenaren zoals medisch specialisten. Ze brengen uw zaak in kaart, ondersteunen in het nemen van de juiste stappen en staan u bij als het alsnog tot een procedure komt.

Thuis in aansprakelijkheidsrecht en verzekeringen

Ons team van juristen helpt u graag met praktisch en helder advies over: 

  • Bedrijfs- en beroepsaansprakelijkheidsrecht (medisch specialisten, vrije beroepen, bestuurders, commissarissen)
  • Overheidsaansprakelijkheid
  • Werkgeversaansprakelijkheid
  • Productaansprakelijkheid en prospectusaansprakelijkheid
  • De beoordeling van polisvoorwaarden en dekkingsvragen
  • Graafschade (kabels en leidingen)
  • Het voeren van civiele procedures

Zeker van advies waar u verder mee komt

Hulp nodig bij een van bovenstaande vraagstukken? Of op zoek naar ander juridisch advies op het gebied van aansprakelijkheid en verzekeringen? Neem dan gerust contact op met een van de experts van TRIP Advocaten Notarissen. We bespreken uw vraagstuk en de juiste aanpak. Zo weten wij welke specialisten bij u passen en weet u waar u aan toe bent. Samen bereiken we het beste resultaat.

Meer weten? Neem contact op met een van onze specialisten.

Maak kennis met de rest van het team.

Branches

Onze specialisten binnen deze expertise hebben ervaring in de volgende branches:

Overzicht van alle expertises