Terug
HomeTRIP Advocaten Notarissen

TRIP Advocaten Notarissen

TRIP Advocaten Notarissen

Als een van de oudste kantoren van Noord-Nederland is TRIP Advocaten Notarissen een begrip in de regio.

Zekerheid

De zekerheid dat uw vraag in juiste handen is geeft rust. Dat is waar we voor opstaan en voor doorgaan. Al meer dan acht decennia lang en inmiddels met ruim tachtig talentvolle en ambitieuze advocaten en notarissen. Ons kantoor ondersteunt en adviseert overheden, zorg- en onderwijsinstellingen, het bedrijfsleven, en bestuurders en ondernemers. Met onze kennis willen wij onze opdrachtgevers vooruit helpen in een complexe samenleving die vraagt om duurzame oplossingen. We streven naar hoogwaardige dienstverlening en hoogwaardig werkgeverschap. Samen bereiken we het beste resultaat.

Praktisch advies

Onze dienstverlening is gebouwd op onze pragmatische aanpak. Bij ons geen lange theoretische beschouwingen, maar praktische adviezen waar u direct mee aan de slag kunt. Realistische adviezen bovendien, uiteraard op basis van gedegen dossierkennis en analytisch inzicht. Onze cliënten waarderen onze diplomatieke stijl. Hoewel we met plezier de strijd voor u aangaan, vermijden we waar het kan lange en kostbare procedures. Partijen moeten na een geschil immers dikwijls nog lang met elkaar verder.

Mens centraal

Onze toegevoegde waarde zit niet in de muren van ons kantoor, maar in de juridisch specialisten die zich aan ons verbonden hebben. De individuele kwaliteiten en ervaring van uw advocaat of notaris zijn bepalend voor het gezamenlijk succes. Daarbij staat het onderhouden van een betekenisvolle, persoonlijke en duurzame werkrelatie met onze cliënten voorop. We hechten aan een informele werkcultuur waarbinnen iedereen zichzelf kan ontplooien. Daarnaast stimuleren we maatschappelijke betrokkenheid, bijvoorbeeld met het beschikbaar stellen van tijd en geld.

We staan midden in de maatschappij. Sterker nog, maatschappelijke en lokale betrokkenheid is een van onze drijfveren.

Meer over MVO

TRIP wordt bestuurd door de vennoten. Vijf vennoten van de drie vestigingen houden zich bezig met het dagelijks bestuur.

Meer over bestuur

Verschillende gegevens over TRIP die u mogelijk nodig heeft, hebben wij overzichtelijk op een rij gezet.

Al onze bedrijfsgegevens

Aanvullende service

Kwaliteit leveren en kennisdeling zijn belangrijke speerpunten in onze dienstverlening. Om dit te bereiken doen wij meer dan enkel het op urenbasis behandelen van uw dossiers. Een overzicht van de aanvullende service die wij u kunnen aanbieden treft u hieronder, zoals:

U moet erop kunnen vertrouwen dat uw zaak of vraagstuk in goede handen is. Daarom vindt u onze advocaten terug in het rechtsgebiedenregister en werkt TRIP Advocaten Notarissen met duidelijke protocollen. Gaat er volgens u iets mis? Ook dan hanteren we heldere regelingen en procedures.

Meer over regelingen