Op zoek naar een advocaat of notaris in Groningen?

Bent u op zoek naar een advocaat, notaris of juridische hulp in Groningen? Wij profileren onszelf als grootste juridische adviespraktijk in Noord-Nederland. Wij staan u bij met gedegen juridisch advies. De advocaten, juristen en notarissen van TRIP Advocaten Notarissen in Groningen hebben ervaring in een breed scala aan expertises en branches. Of u ons nu als bedrijf, overheid, non-profit organisatie of als particulier nodig heeft, er staat altijd een advocaat voor u klaar in Groningen.

We zijn in Groningen ten zuiden van het stadscentrum gevestigd in de groene omgeving van het Sterrebos en de Zuiderbegraafplaats. Heeft u een vraag, wilt u een afspraak maken met een advocaat of kunnen wij u helpen met een kort, gratis telefonisch advies? Neem dan gerust contact met een advocaat van TRIP in Groningen op.

Contactgegevens TRIP Advocaten Notarissen Groningen

Adres: Hereweg 93, 9721 AA Groningen
Postadres: Postbus 1105, 9701 BC Groningen
Telefoon: 050 599 79 99
Fax: 050 599 79 77 (advocatuur)
Fax: 050 599 79 22 (notariaat)
E-mail: info@trip.nl

Vanaf vrijdag 11 februari tot maandag 9 mei 2022 is Groningen minder goed bereikbaar door werkzaamheden bij het Julianaplein. Heeft u een afspraak bij ons op kantoor, houd dan rekening met extra reistijd! Actuele informatie hierover leest u op Groningen Bereikbaar.