Op zoek naar een advocaat of notaris in Groningen?

Bent u op zoek naar een advocaat, notaris of juridische hulp in Groningen? Wij profileren onszelf als grootste juridische adviespraktijk in Noord-Nederland. Wij staan u bij met gedegen juridisch advies. De advocaten, juristen en notarissen van TRIP Advocaten Notarissen in Groningen hebben ervaring in een breed scala aan expertises en branches. Of u ons nu als bedrijf, overheid, non-profit organisatie of als particulier nodig heeft, er staat altijd een advocaat voor u klaar in Groningen.

We zijn in Groningen ten zuiden van het stadscentrum gevestigd in de groene omgeving van het Sterrebos en de Zuiderbegraafplaats. Heeft u een vraag, wilt u een afspraak maken met een advocaat of kunnen wij u helpen met een kort, gratis telefonisch advies? Neem dan gerust contact met een advocaat van TRIP in Groningen op.

Onze dienstverlening is gebouwd op onze pragmatische aanpak. Bij ons geen lange theoretische beschouwingen, maar praktische adviezen waar u direct mee aan de slag kunt. Realistische adviezen bovendien, uiteraard op basis van gedegen dossierkennis en analytisch inzicht. Onze cliënten waarderen onze diplomatieke stijl. Hoewel we met plezier de strijd voor u aangaan, vermijden we waar het kan lange en kostbare procedures. Partijen moeten na een geschil immers dikwijls nog lang met elkaar verder.

Onze toegevoegde waarde zit niet in de muren van ons kantoor, maar in de juridisch specialisten die zich aan ons verbonden hebben. De individuele kwaliteiten en ervaring van uw advocaat of notaris zijn bepalend voor het gezamenlijk succes. Daarbij staat het onderhouden van een betekenisvolle, persoonlijke en duurzame werkrelatie met onze cliënten voorop. We hechten aan een informele werkcultuur waarbinnen iedereen zichzelf kan ontplooien. Daarnaast stimuleren we maatschappelijke betrokkenheid, bijvoorbeeld met het beschikbaar stellen van tijd en geld.

Contactgegevens TRIP Advocaten Notarissen Groningen

Adres: Hereweg 93, 9721 AA Groningen
Postadres: Postbus 1105, 9701 BC Groningen
Telefoon: 050 599 79 99
Fax: 050 599 79 77 (advocatuur)
Fax: 050 599 79 22 (notariaat)
E-mail: info@trip.nl