Terug
HomeSpecialistenD.T.B. (Diana) Dekker
D.T.B. (Diana) Dekker

D.T.B. (Diana) Dekker

bedrijfsadviseur

Groningen

Diana is gespecialiseerd in de (financiële) behandeling en afwikkeling van insolventiezaken, vereffeningen en (dwang)akkoorden. Met haar jarenlange ervaring als bedrijfsadviseur en voorheen als bewindvoerder WSNP heeft ze in nauwe samenwerking met de curatoren in vele insolventiezaken haar rol vervuld. Ze werkt voor uiteenlopende branches: van zorginstellingen tot bouwbedrijven. 

Met veel enthousiasme weet Diana insolventiezaken, in het belang van de gezamenlijke schuldeisers, op een doelmatige en efficiënte manier af te wikkelen. Diana is tevens (mede)verantwoordelijk voor de financieel-administratieve organisatie van de faillissementsafdeling. Ze zet haar kennis en ervaring ook graag in om beginnende advocaten te ondersteunen bij de behandeling van faillissementen. Daarnaast verzorgt Diana met veel plezier gastcolleges over insolventie.

Expertises

Bedrijfsadvisering, herstructurering en insolventie

Opleidingen

Leergang WSNP

Specialisatie CPO w.o. SFV

Webinar Wet Homologatie Onderhands Akkoord (WHOA)

Nevenactiviteit

Diverse (bestuurs)functies (sportverenigingen, medezeggenschapsraak onderwijs)

Stembureaulid

Talen

Nederlands

Waar Diana u mee kan helpen:

Expertises

Bedrijfsadvisering, herstructurering en insolventie

Komt uw bedrijf ineens in de problemen? Juist bij financieel zwaar weer vergroot tijdig ingrijpen en goede bedrijfsadvisering uw kansen op een positieve afloop en het voorkomen van insolventie. Bedrijf herstructureren? Een onverstandige investering, onrust in de markt of een belangrijke afnemer die weigert te betalen… er zijn allerlei situaties…