ICT & technologie maakt ons leven makkelijker, maar stelt ons ook voor de nodige juridische uitdagingen. U staat er niet alleen voor.

Al uw gegevens in de Cloud, alles met elkaar verbonden met de Internet of Things, drones, Artificial Intelligence… een tijdje geleden waren het nog maar concepten, maar inmiddels zijn het niet meer weg te denken technieken. Deze nieuwe technologieën hebben impact op ons dagelijkse leven én op ons recht. TRIP Advocaten Notarissen staat voor u klaar met deskundig advies.

Nieuwe technieken, nieuwe vraagstukken

Nieuwe technologieën maken ons leven makkelijker, maar stellen ons ook voor de nodige juridische uitdagingen. Hoe waarborgt u bijvoorbeeld de continuïteit van uw bedrijfsvoering bij gebruik van de Cloud? Worden de persoonsgegevens van uw klanten of medewerkers voldoende beschermd? En hoe beschermt u uw eigen software of technologische vindingen? Ons gespecialiseerde brancheteam is bekend met deze vraagstukken. U staat er niet alleen voor in de digitale wereld. 

Thuis in ICT en technologie

Ons brancheteam van juristen helpt u graag met praktisch en helder advies over: 

Zeker van advies waar u verder mee komt

Hulp nodig bij een van bovenstaande vraagstukken? Of op zoek naar ander juridisch advies op het gebied van ICT en technologie? Neem dan gerust contact op met een van de branche-experts van TRIP Advocaten Notarissen. We bespreken uw vraagstuk en de juiste aanpak. Zo weten wij welke specialisten bij u passen en weet u waar u aan toe bent. Samen bereiken we het beste resultaat.

Meer weten? Neem contact op met een van onze specialisten.

Maak kennis met het team

Actueel

Meer actualiteiten over ICT & Technologie

Expertises

Onze specialisten binnen deze branche hebben ervaring in de volgende expertises:

Overzicht van alle branches